Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
CASU CONSULTO

CASU CONSULTO

+
-
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 5347-0281
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας λογοτεχνικός ήρωας θέλει να ορίσει τη μοίρα του και να αποδείξει στον διάσημο αλλά καταθλιπτικό συγγραφέα του ότι οι αναγνώστες έχουν ανάγκη από θετικά πρότυπα. Οι διαφορές τους όμως στον στίβο της γραφής φαίνονται από την αρχή αγεφύρωτες. Τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο και οι συγκρούσεις τους θα πυροδοτήσουν την αιώνια πάλη του Καλού με το Κακό. Ο ήρωας εξαναγκάζει τον συγγραφέα να γράψει αντί για εκείνον το νέο του μυθιστόρημα.
Μέχρι πού θα οδηγήσει τον ήρωα ο εγωισμός και ο ανεξάρτητος χαρακτήρας του για να πετύχει τον σκοπό του και ποιον μηχανισμό εξαπάτησης θα επινοήσει το μυαλό του συγγραφέα;
Στη ζωή του εμφανίζονται το εξωτικό μέντιουμ Κενέ που θα τον μυήσει στα μυστικά του επαγγέλματος του και η μυστηριώδης Εμανουέλα που θα την ερωτευτεί παράφορα. Εξαιτίας της θα διαπράξει έναν φόνο για να εκδικηθεί τον συγγραφέα του ως ερωτικός αντίζηλός του.
Πού ξεκινά η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα; Πώς μπλέκεται η ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα; Μήπως τα πάντα γίνονται τελικά τυχαίως εσκεμμένα σε αυτήν τη ζωή και ο καθένας παίρνει στο τέλος αυτό που του αναλογεί; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το μυθιστόρημα, που λειτουργεί και σαν άχρονο σκοτεινό παραμύθι, μεταλλάσσεται μέσα από την σφοδρή αλληλουχία των γεγονότων σε υβριδικό κατασκεύασμα καταλήγοντας σε μια εντυπωσιακή ανατροπή. Ο οξυδερκής ήρωας που περιπλανάται, κάθε άλλο παρά ονειροπόλος, μεταμορφώνεται επιτυχώς σε ένα εφιαλτικό ον που έχει ως στόχο την ταπείνωση του συγγραφέα, την αποκαθήλωσή του από το βάθρο της υπεροψίας και της κυριαρχίας. Συνθέτοντας τελικά μια λογοτεχνική ουτοπία, μέσα στην οποία μυθοπλασία και πραγματικότητα γίνονται δυσδιάκριτες». (Έλσα Κορνέτη, bookpress.gr - 03/02/2020)

Περιεχόμενα

Ο ήρωας
Ο συγγραφέας
Η ιστορία
Επίλογος
Λεπτομέρειες
ISBN139789606380921
ΕκδότηςΒΑΚΧΙΚΟΝ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων200
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΣΤΟΙΟΥ ΕΛΕΝΑ
Κωδικός Πολιτείας5347-0281
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
BOURDIEU PIERRE
€12.64 €4.42
(-65%)
Κερδίζετε €8.22
ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
€19.00 €9.50
(-50%)
Κερδίζετε €9.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS