Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ // ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

+
-
BERGER JONAH
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1789
Τιμή Έκδοσης
€13.30
Τιμή Πολιτείας
€9.31
(-30%)
Κερδίζετε €3.99


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Τζόνα Μπέργκερ, καθηγητής Μάρκετινγκ στο Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, μελετά την τελευταία δεκαετία τι παρακινεί τη διάδοση από στόμα σε στόμα, γιατί το online περιεχόμενο γίνεται viral και πώς η κοινωνική επιρροή διαμορφώνει τα πάντα, από τα αυτοκίνητα που αγοράζουμε μέχρι τα ονόματα που δίνουμε στα παιδιά μας.
Προχωρά όμως ένα βήμα παρακάτω, διατυπώνοντας έξι αρχές με βάση τις οποίες το κάθε τι μπορεί να γίνει δημοφιλές: από προϊόντα, βίντεο στο YouTube και υπηρεσίες, μέχρι πολιτικές πρωτοβουλίες και τραγούδια. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται μια σειρά από συγκεκριμένες πρακτικές τεχνικές για να διαδώσετε τις ιδέες σας, με παραδείγματα από μεγάλες εταιρείες όπως οι Apple, Nestle, Mars, Nike και Amazon. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Εισαγωγή: Γιατί κάποια πράγματα γίνονται της μόδας
Γιατί 100 δολάρια είναι μια καλή τιμή για ένα σάντουιτς;... Γιατί κάποια πράγματα γίνονται δημοφιλή;... Τι είναι πιο σημαντικό, το μήνυμα ή ο αγγελιοφόρος;... Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε να διαδοθεί από στόμα σε στόμα;... Ένα βίντεο για ένα μπλέντερ που έγινε ανάρπαστο... Έξι βασικές αρχές.
1. Κοινωνική α£ία
Όταν ένας τηλεφωνικός θάλαμος είναι μια πόρτα... Τα μυρμήγκια μπορούν να σηκώσουν πενήντα φορές το βάρος τους... Γιατί τα προγράμματα επιβράβευσης τακτικών επιβατών των αεροπορικών εταιρειών μοιάζουν με βιντεοπαιχνίδι;... Πότε μας ωφελεί να το παίζουμε δύσκολοι;... Γιατί όλοι θέλουν να φάνε εντόσθια;... Το μειονέκτημα όταν πληρώνεσαι... Μοιραζόμαστε πράγματα για να κάνουμε καλή εντύπωση.
2. Εναύσματα
Οι άνθρωποι συζητούν περισσότερο για το Disney World ή για τα Cheerios;... Πώς μια αποστολή της NASA αύξησε τις πωλήσεις σοκολάτας;... Μπορεί το μέρος όπου ψηφίζετε να επηρεάσει τι ψηφίζετε;... Λάβετε υπόψη το γενικό πλαίσιο... Η ερμηνεία του φαινομένου «Ρεμπέκα Μπλακ»... Επεκτείνοντας τον οικότοπο: Kit Kat και καφές... Αν κάτι τριγυρίζει στο μυαλό μας, θα καταλήξει και στη... γλώσσα μας.
3. Συναισθήματα
Γιατί κάποια άρθρα κοινοποιούνται ευρέως;... Γιατί η ανάγνωση επιστημονικών άρθρων είναι σαν να στεκόμαστε στην άκρη του Γκραντ Κάνυον;... Γιατί ο θυμός είναι σαν το χιούμορ;... Πώς θα γίνετε διάσημοι σπάζοντας κιθάρες;... Πώς μπορεί να μας συγκινήσει η αναζήτηση στο διαδίκτυο;... Όταν νοιαζόμαστε, μοιραζόμαστε.
4. Δημόσια ορατότητα
Το λογότυπο της Apple είναι καλύτερο από την καλή ή από την ανάποδη; Γιατί άνθρωποι που πεθαίνουν απορρίπτουν μεταμοσχεύσεις νεφρών;.... Πώς τα μουστάκια κάνουν το ιδιωτικό δημοσίως ορατό;... Πώς μπορείτε να διαφημίσετε χωρίς διαφημιστικό προϋπολογισμό;... Γιατί οι διαφημίσεις κατά των ναρκωτικών μπορεί να αυξήσουν τη χρήση τους;... Αν κάτι έχει δημιουργηθεί για να φανεί, έχει δημιουργηθεί και για να αναπτυχθεί.
5. Πρακτική αξία
Πώς ένας ογδονταεξάχρονος έφτιαξε ένα ανάρπαστο βίντεο για καλαμπόκι;... Γιατί μιλούν για ηλεκτρικές σκούπες οι πεζοπόροι;... Γιατί η προώθηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι η νέα συλλογική κατασκευή αχυρώνα;... Οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να εξοικονομήσουν χρήματα; Γιατί τα 100 δολάρια είναι μαγικός αριθμός;... Όταν τα ψέματα διαδίδονται γρηγορότερα από την αλήθεια... Πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
6. Ιστορίες
Γιατί οι ιστορίες είναι σαν τον Δούρειο Ίππο;... Γιατί η καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι καλύτερη από οποιαδήποτε διαφήμιση;... Όταν ένας φαρσέρ εισέβαλε στους Ολυμπιακούς αγώνες... Γιατί ορισμένες λεπτομέρειες ιστοριών μας μένουν αξέχαστες;... Πώς ένα πάντα εξασφάλισε πολύτιμη ευρεία διάδοση... Οι πληροφορίες μεταδίδονται μέσα από καθημερινές συζητήσεις.
Περιεχόμενα
Επίλογος
Γιατί το 80 τοις εκατό των αισθητικών στην Καλιφόρνια είναι βιετναμέζες;... Η εφαρμογή των έξι βασικών αρχών.
Ευχαριστίες
Σημειώσεις
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCONTAGIOUS: WHY THINGS CATCH ON
ISBN139789606450068
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2019
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΟΥΔΗ ΔΑΦΝΗ
ΕπιμέλειαΑΓΓΕΛΗ ΗΛΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΖΟΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2350-1789
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
Η ΝΙΟΒΗ ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
ERBIL PERVIN
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS