Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

+
-
HANNAH KRISTIN
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1908
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€14.16
(-20%)
Κερδίζετε €3.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Θα ανακαλύψει τον καλύτερο εαυτό στους χειρότερους καιρούς..
Τέξας, 1921 . Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει και η Αμερική ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα, αισιόδοξη περίοδο. Αλλά για την Έλσα Γουόλκοτ, που θεωρείται πολύ μεγάλη για να παντρευτεί, το μέλλον διαγράφεται ζοφερό μέχρι τη νύχτα που γνωρίζει τον Ρέιφ Μαρτινέλι και αποφασίζει να αλλάξει τη ρότα της ζωής της.
Το 1934 ο κόσμος έχει αλλάξει· εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους και η ξηρασία έχει καταστρέψει τις Μεγάλες Πεδιάδες. Οι αγρότες δουλεύουν σκληρά για να μη χάσουν τη γη και τη ζωή τους. Στο αγρόκτημα των Μαρτινέλι όλα πεθαίνουν, μαζί και ο σαθρός γάμος της Έλσας· κάθε μέρα είναι μια καταδικασμένη μάχη με τη φύση, μια πάλη για να κρατήσει τα παιδιά της στη ζωή. Σε αυτή την αβέβαιη και επικίνδυνη εποχή, η Έλσα είναι αναγκασμένη να πάρει μια σκληρή απόφαση: να πολεμήσει για τη γη που αγαπά ή να την εγκαταλείψει και να πάει στη Δύση, στην Καλιφόρνια, σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.
Οι "Τέσσερις άνεμοι" είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που ζωντανεύει την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης -τις σκληρές αλήθειες που δίχασαν τους Αμερικανούς και τις μακροχρόνιες συγκρούσεις ανάμεσα στους έχοντες και τους μη έχοντες. Είναι ένας ύμνος στην ελπίδα, την ανθεκτικότητα και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος απέναντι στις αντιξοότητες, ένα ανεξίτηλο πορτρέτο της Αμερικής, ιδωμένο μέσα από τα μάτια μιας αδάμαστης γυναίκας, της οποίας η γενναιότητα και η θυσία θα καθορίσουν μια ολόκληρη γενιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FOUR WINDS
ISBN139789606451553
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων584
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΝΑ ΚΡΙΣΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2350-1908
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

alexiosp1

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MAATHNASOPOULOU, ΡΟΔΑΜΑΝΘΗ , alexiosp1, Χριστούλα

Κριτικές για το προϊόν

[26/01/2022] alexiosp1.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εντυπωσιακη γραφη, υπεροχο βιβλιο εποχης. Αμερικη 1920-40. Οι ανθρωπινες σχεσεις, οι δυσκολιες της ζωης, ο κοινωνικος ρατσισμος, η δυναμη της ψυχης, η μαχητικοτητα και το πεισμα για να ξεπεραστουν τα προβληματα συνθετονται με συγκινητικο τροπο απο την υπεροχη γραφη (δεν το περιμενα) της συγγραφεως.
Αξιζει, θα το θυμαστε αυτο το βιβλιο.
[17/09/2021] orkopoulou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα βιβλίο που μιλάει βαθιά στην καρδιά σου , για τις κακουχίες της ζωής, για την κλιματική αλλαγή και πως αυτό έχει αντίκτυπο στις καλλιέργειες. Αλλά και για το μεγάλο θέμα της εσωτερικής μετανάστευσης και της αντιμετώπισης της από τις κοινωνίες. Υπέροχη γραφή . Σίγουρα ένα βιβλίο που δεν το ξεχνάς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
BROCHMANN NINA
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85
ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS