Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΑΣΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο ΚΑΣΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

+
-
SVEISTRUP SOREN
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1310
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει!
Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.
Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την "κάρτα" του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα. Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν.
Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;
Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος.
Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ...
Και κανείς δεν είναι ασφαλής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς 2019.» (Kirkus, Library Journal, New York Times Book Review)
«Επιδέξια πλοκή... Παρόλο που ο σατανικά κακός ήρωας του Sveinstrup σε καθηλώνει, αξίζουν την προσοχή σας και οι «καλοί» της υπόθεσης.» (New York Times Book Review)
«Εξαιρετικό! Ο Sveinstrup δημιουργεί μια τόσο λεπτομερή και σφιχτοδεμένη πλοκή, που ακόμα και ο πιο έμπειρος αναγνώστης αστυνομικού δεν θα μπορέσει να μαντέψει το τέλος. Αυτό το βιβλίο προκαλεί τον απόλυτο τρόμο.» (Library Journal, starred review)
«Ένα θρίλερ με ταχύτατη πλοκή, στα χνάρια του Stieg Larsson, φοβερά ατμοσφαιρικό και γεμάτο αδρεναλίνη. Προσδεθείτε, θα ρουφήξετε κάθε λέξη. Πραγματικά το λάτρεψα.» (A.J. Finn)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKASTANJEMANDEN
ISBN139789606530777
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2020
Αριθμός σελίδων664
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΒΕΙΣΤΡΑΠ ΣΟΡΕΝ
Κωδικός Πολιτείας1200-1310
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Aris69, foxb5, Chaosman

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Aris69, Chaosman

Κριτικές για το προϊόν

[03/12/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Σε μια φθινοπωρινή Κοπεγχάγη, ο συγγραφέας με τη γρήγορη και έξυπνη πλοκή, την ατμοσφαιρική αφήγηση, τις λεπτομερείς περιγραφές, το δυνατό ξεκίνημα, τις συνεχείς ανατροπές και την απλή γλώσσα, παρασύρει τον αναγνώστη σε έντονες αναγνωστικές στιγμές και αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά τα στοιχεία, σελίδα τη σελίδα, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει από την πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου και τα καταφέρνει περίφημα! Μέχρι τις τελευταίες σελίδες υποψιάζεσαι αρκετούς ήρωες του βιβλίου, θεωρείς ότι έχεις ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο, μέχρι που στο τέλος η ταυτότητα του δράστη σε αφήνει άφωνο!!!
Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι αρκετά ενδιαφέροντες, αν και η προσέγγισή τους είναι επιφανειακή χωρίς να έχει γίνει ουσιαστική εμβάθυνση στην ψυχοσύνθεσή τους. Ειδικά ο ντεντέκτιβ Ες είναι αυτός που κλέβει την παράσταση έτσι που είναι εσωστρεφής, λιγομίλητος, μυστηριώδης, διορατικός και με υψηλό δείκτη ευφυίας.
Στο βιβλίο, εκτός από την αστυνομική ιστορία που σου κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, θίγονται πολιτικά συμφέροντα, αλλά και κοινωνικά ζητήματα, όπως η παιδική και η γυναικεία κακοποίηση, η παραμέληση των παιδιών από τους γονείς, καθώς και η διαχείριση του πένθους, αλλά και το ότι τα παιδικά τραύματα μπορούν να καταστρέψουν ζωές.
Κάποια ερωτηματικά, βέβαια, σχετικά με τον τρόπο των δολοφονιών παραμένουν στον αναγνώστη, αλλά, αν παρατηρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο τελειώνει το βιβλίο, σίγουρα θα ακολουθήσει και δεύτερο, οπότε εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες...
Εάν, λοιπόν, το σκανδιναβικό νουάρ σας γοητεύει, διαβάστε το και απολαύστε το! Παρά τις 650, περίπου, σελίδες του, θα το τελειώσετε σε δύο μέρες, όπως κι εγώ!
[15/01/2022] Χριστίνα Σπενταμίδου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καθότι λάτρης των αστυνομικών, το συγκεκριμένο το λάτρεψα! Παρόλο που έχει αρκετά αιματηρές περιγραφές, σαν κλασικό σκανδιναβικό θρίλερ, δεν με ενόχλησε καθόλου. Συναρπαστικό, με ανατροπές, απρόσμενο τέλος σχετικά με τον δολοφόνο, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Στα θετικά του βάζω και το πόσο ευανάγνωστο είναι λόγω και της μεγάλης γραμματοσειράς, παρόλο που είναι ογκώδες βιβλίο.
[16/11/2021] dimitrios.n.t.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μια εξοφθαλμη αντιγραφή του χιονανθρωπου του Νεσμπο. Όποιος έχει διαβάσει και τα δύο βιβλία θα γελάει τώρα. Προφανώς δεν υπάρχει παρθενογένεση μετά από τόσα χρόνια λογοτεχνίας αλλά και η ωμή αντιγραφή θα έπρεπε να θεωρείται κακούργημα.
[16/11/2020] Aris69.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δυνατή πλοκή, ανατροπές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη για τις επόμενες σελίδες. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους αναγνώστες της Σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας.
[30/05/2020] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΣΜΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΧΟΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ STEFAN AHNHEM ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΦΑΜΠΙΑΝ ΡΙΣΚ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS