Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΥΡ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΥΡ

+
-
CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1526
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Χάρι Μπος και η ντετέκτιβ Ρενέ Μπάλαρντ ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους στην υπόθεση φόνου που στοίχειωσε τον μέντορα εκπαιδευτή του Μπος.
Πίσω στην εποχή που ο Μπος ήταν απλώς ένας νεόκοπος ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, είχε έναν μέντορα που τον ενέπνευσε και τον έμαθε να παίρνει τη δουλειά προσωπικά και να μην παρατάει ποτέ καμία υπόθεση.
Τώρα όμως ο Τζακ Τόμσον, ο μέντοράς του, είναι νεκρός.
Η χήρα του δίνει στον Μπος τον φάκελο μιας υπόθεσης ανθρωποκτονίας που είχε πάρει ο άντρας της από την Αστυνομία του Λος Άντζελες είκοσι χρόνια πριν. Πρόκειται για τον άλυτο φόνο ενός διαταραγμένου νεαρού.
Ο Μπος δείχνει την υπόθεση στην Μπάλαρντ και ζητάει τη βοήθεια της ώστε να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του Τόμσον τόσα χρόνια πριν. Καθώς εκείνη ξεκινά την έρευνά της, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τις δικές της υποθέσεις στη μεταμεσονύκτια βάρδια, αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία της αρχικής έρευνας που δεν "κολλάνε" μεταξύ τους.
Σύντομα οι δυο τους θα φτάσουν σε ένα ανησυχητικό ερώτημα:
Γιατί έκλεψε τον φάκελο της υπόθεσης ο Τόμσον; Επειδή ήθελε να δουλέψει πάνω στην υπόθεση μετά τη συνταξιοδότησή του ή επειδή ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα λυνόταν ποτέ;
Γραμμένο με τον γνωστό καταιγιστικό ρυθμό και το αριστοτεχνικό σασπένς για τα οποία ο Connelly έχει διακριθεί ως ο απόλυτος κυρίαρχος της αστυνομικής λογοτεχνίας, το Νυχτερινό Πυρ συνεχίζει την "ανεπίσημη" συνεργασία των δυο ασταμάτητων ντετέκτιβ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NIGHT FIRE
ISBN139789606533266
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων574
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΔΕΝΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας1200-1526
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[04/03/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο βιβλίο της σειράς με τίτλο:"Ιερή σκοτεινή νύχτα", αν και πάλι δε διαθέτει ακριβώς την ίδια καταιγιστική δράση,το ίδιο ύφος γραφής και τη μαεστρία στην πλοκή με τα παλαιότερα βιβλία όπου πρωταγωνιστούσε ο Χάρι Μπος και τα οποία είναι τα αγαπημένα μου! Η Μπάλαρντ αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στις υποθέσεις, ενώ ο Μπος φαίνεται να αποτραβιέται σταδιακά από το προσκήνιο. Διαβάζεται όμως ευχάριστα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ
KADARE ISMAIL
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09
ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΣΕΡΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€4.97 €1.74
(-65%)
Κερδίζετε €3.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS