Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΑΚΕΛΟΣ  ΚΛΑΟΥΖΕΝ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΛΑΟΥΖΕΝ

+
-
HORST JORN-LIER
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1634
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν ο βουλευτής και βετεράνος του Εργατικού Κόμματος, Μπέρναρντ Κλάουζεν, πεθαίνει ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, ο Βίλιαμ Βίστιν καλείται στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Κάτι ανακαλύφθηκε στο σαλέ του Κλάουζεν, το οποίο δεν συνάδει με την εικόνα του ως ηθικού και αδέκαστου πολιτικού. Τα συμφέροντα του έθνους πιθανότατα κινδυνεύουν και η υπόθεση πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτη διακριτικότητα, κρυφά από τον Τύπο και τους πολίτες.
Ο Βίστιν, λίγοι εκλεκτοί αστυνομικοί και η κόρη του, η Λίνε, στρατολογούνται στην ειδική ερευνητική ομάδα. Σύντομα διαπιστώνουν ότι τα μυστικά δεν σχετίζονται τόσο με την πολιτική όσο με το έγκλημα. Μεταξύ άλλων, με την εξαφάνιση ενός νεαρού άντρα, ο οποίος χάθηκε κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης για ψάρεμα στη λίμνη Γέρσε, το 2003. Λίγο μετά, έφτασε μια επιστολή στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα, η οποία υπονοούσε την ανάμειξη του Κλάουζεν στην υπόθεση, αλλά η πληροφορία καταχωνιάστηκε.
Μοιραία, η υπόθεση αυτή καταλήγει στο γραφείο του ερευνητή ανεξιχνίαστων υποθέσεων, Άντριαν Στίλερ. Ο Βίστιν αντιμετωπίζει τα γεγονότα διατακτικά. Θα χρειαστεί τη βοήθεια του Στίλερ, του πρώην συνεργάτη του, για να αποκαλύψει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του Μπέρναρντ Κλάουζεν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDET INNERSTE ROMMET
ISBN139789606535758
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2022
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΡΣΤ ΓΙΟΡΝ-ΛΙΡ
Κωδικός Πολιτείας1200-1634
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

milpap

Κριτικές για το προϊόν

[16/03/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, με στρωτή αφήγηση, χωρίς περιτές λεπτομέρειες που κουράζουν. Δε δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας ακριβώς,αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι οι ήρωες βασίζονται περισσότερο στη σταχυολόγιση και το συνδυασμό πληροφοριών από καταθέσεις μαρτύρων και λιγότερο στη σύγχρονη τεχνολογία για να λύσουν τις υποθέσεις τους!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS