Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΙΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Η ιέρεια με το τατουάζ

+
-
ΤΡΑΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1699
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"...Λαγοκοιμήθηκε, και ανάμεσα στον ύπνο και στον ξύπνιο της νόμιζε πως ξεπρόβαλε στο δωμάτιο η παράξενη ελαφίνα που είδαν στον δρόμο τους. Ένας άγριος άνεμος ανάδευε ξανά το τρίχωμά της, παρότι ο χώρος ήταν κλειστός σαν κονσέρβα. Κοιτάζονταν ακίνητες. Το χρώμα των ματιών του ζώου είχε την κοβαλτένια απόχρωση των δικών της ματιών. Όταν όμως η Αίθρα έκανε να το χαϊδέψει, εκείνο αποτραβήχτηκε και πήρε τη μορφή μιας γυναίκας με παράξενα, έγχρωμα τατουάζ.
Η φιγούρα ενός ελαφιού ξεχώριζε ανάμεσά τους..."
Έπειτα από τον θάνατο του γιου της, η αρχαιολόγος και συγγραφέας Αίθρα Μπάξερ βυθίζεται στο ποτό και την κατάθλιψη. Όταν όμως της γίνεται η πρόταση από την ανθρωποαρχαιολόγο Άντριαν Μάγιορ να συμμετέχει σε μια αρχαιολογική αποστολή στα Αλτάια όρη προκειμένου να αποδειχτεί πως οι Αμαζόνες ήταν πρόσωπα υπαρκτά, αποφασίζει να ενδώσει.
Μια κόκκινη κλωστή, ο πίνακας Πληγωμένο ελάφι της Φρίντα Κάλο, το νερό απ' την πηγή των ελαφιών και το βοτάνι του θανάτου, μαζί με μια πλειάδα ηρώων που αλληλεπιδρούν σε παρόν και παρελθόν με διπλές ταυτότητες, δημιουργούν έναν ισχυρό ιστό μυστηρίου, προσφέροντας ένα απίστευτο ταξίδι στον χρόνο.
Ένα βιβλίο για μια εποχή όπου τα όρια ήταν ρευστά ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον θρύλο, την ιστορία και τον μύθο, τους ανθρώπους και τους θεούς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606536946
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Αριθμός σελίδων624
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΦΙΛΙΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-1699
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tlsurfer

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Aris69, magdaporto, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΡΣΕΝΙΟΥ, Popi84, ANNANIKH, zorro, eleazar, politimi, sofia.z

Κριτικές για το προϊόν

[20/07/2022] tlsurfer.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εκπληκτικό βιβλίο. Η συγγραφέας με έναν μοναδικό τρόπο περιπλέκει την πραγματικότητα με τη φαντασία, θίγοντας πάρα πολλά θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Θέματα σοβαρά, όπως η οικογένεια και η δομή της, η θρησκεία και οι επιβολές της στους ανθρώπους, η πάλη των φύλων, ο πόλεμος, τα πρέπει ενάντια στα θέλω και άλλα πολλά, αναλύονται σε ένα χωροχρονικό συνεχές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το μυστήριο υφαίνεται από την πρώτη σελίδα και ξεδιπλώνεται ως την τελευταία, κρατώντας τον αναγνώστη σε εγρήγορση, καθ' όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης. Και το σπουδαιότερο; Κυριαρχεί παντού το ελληνικό στοιχείο και αυτό όχι μόνο επειδή η συγγραφέας είναι Ελληνίδα, αλλά επειδή η πατρίδα μας έχει ιστορία και μυθολογία χιλιάδων ετών. Αυτά αποτελούν ανεξάντλητους πόρους για μία συγγραφέα με φαντασία, ευφυία και βάθος, όπως είναι η Πασχαλία Τραυλού. Πέραν όλων των άλλων το βιβλίο είναι μια εξύμνηση στην αγάπη, την ανιδιοτελή τη βαθιά την ειλικρινή. Και όπως είπε και ο Κόμης Δράκουλας όταν είδε την αγαπημένη του μετά από αιώνες: Διέσχισα ωκεανούς χρόνου για να σε ξαναβρώ.... Διαβάστε το... το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS