Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ

+
-
HORST JORN-LIER
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1758
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όσλο, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο ετήσιος εορτασμός με το θέαμα των βεγγαλικών στην πλατεία του δημαρχείου, κοντά στο λιμάνι, διακόπτεται από μια έκρηξη με πολλούς νεκρούς, και η πόλη τίθεται σε συναγερμό για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.
Ο αστυνομικός Αλεξάντερ Μπλιξ και η ρεπόρτερ Έμα Ραμ βρίσκονται στο σημείο, και όταν μια σοβαρά τραυματισμένη επιζήσασα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά, ταυτοποιείται ως η μητέρα της μικρής Πατρίσια Σμέπλας, που απήχθη δέκα χρόνια πριν... και δεν βρέθηκε ποτέ.
Ο Μπλιξ και η Ραμ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ερευνήσουν την ανεξιχνίαστη υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης φτάνει στο ζενίθ, ο φόβος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος μεγαλώνει και όλα δείχνουν πως η απαγωγή της Πατρίσια δεν είναι αυτό που φαίνεται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Κάθε στιγμή και κάτι συνταρακτικό. Το Πίσω από τον καπνό είναι γεμάτο σασπένς και ίντριγκα. Με μια έξυπνη και περίτεχνη πλοκή, πολλές ανατροπές κι ένα καστ ελκυστικών χαρακτήρων, υπάρχουν πολλά που θα σας κρατήσουν κολλημένους στις σελίδες". (Novel Deelights)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςROYKTEPPE
ISBN139789606538186
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2022
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΡΣΤ ΓΙΟΡΝ-ΛΙΡ
Κωδικός Πολιτείας1200-1758
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

milpap

Κριτικές για το προϊόν

[17/10/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η δεύτερη περιπέτεια των Μπλιξ και Ραμ που είναι και η δεύτερη συνεργασία των Horst και Enger μου άρεσε όσο και το πρώτο πόνημά τους, χωρίς όμως να μεταβάλει την άποψή μου για τα βιβλία τους! Ακολουθούν μία επιτυχημένη συνταγή που πάντα διατηρεί αμείωτο το αναγνωστικό ενδιαφέρον μέσω των πολλών ανατροπών, δεν ξεφεύγουν όμως από την πεπατημένη!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS