Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ (ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ /ΣΕΙΡΑ)

ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

+
-
GIBRAN KAHLIL
Κωδ. Πολιτείας: 3590-0173
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτά είναι τα παλάτια όπου αρνήθηκα να ζήσω περισσότερο, οι τάφοι όπου δεν ήθελα να βρίσκομαι θαμμένη ζωντανή. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι από τους οποίους απέδρασα για να απαλλαγώ από τις συνήθειές τους και να λύσω τα δεσμά που με έδεναν με την κοινωνική τους τάξη. [...] Δεν τους καταδικάζω, τους λυπάμαι δεν τους μισώ μισώ την τυφλή υποταγή τους στην υποκρισία, στο ψέμα και στην πονηριά. Αν σας αποκάλυψα τα μυστικά της καρδιάς τους και τα μυστήρια της ζωής τους, δεν το έκανα επειδή μου αρέσει η συκοφαντία και το κουτσομπολιό, αλλά για να σας δείξω το αληθινό πρόσωπο εκείνων στους οποίους ακόμη μέχρι και χθες έμοιαζα και από τους οποίους απελευθερώθηκα. Το 1908, ο Γκιμπράν, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, δημοσιεύει το τρίτο του βιβλίο στα αραβικά: τις Εξεγερμένες ψυχές. Μέσα από τέσσερις ρεαλιστικές νουβέλες που εκτυλίσσονται στον Λίβανο, ο Γκιμπράν εκφράζει την αντίθεσή του στην καταπίεση εκ μέρους των φεουδαρχών, του κλήρου και των νομοθετών, και καταγγέλλει δυναμικά την υποδούλωση των λαών της Ανατολής στις απαρχαιωμένες συνήθειες. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Με το βαθυστόχαστο ανατολίτικο ύφος του, ο Γκιμπράν γράφει για τον έρωτα, την αγάπη, την ευτυχία, που όμως κατακτιέται μόνο μέσα από αγώνα, για την πάλη των τάξεων, την καθήλωση σε ξεπερασμένα ταμπού, τους αποικιοκράτες και τους πρόθυμους εγκληματίες της πατρίδας του, με τα θέματά του να συνθέτουν τέσσερις αυτόνομες νουβέλες. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους προσπαθούν να καταλάβουν την Ανατολή, μέσα από τα "σαπούνια" των ιδιωτικών καναλιών. Ιδιαίτερης αισθητικής και η σύνθεση του εξωφύλλου. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Βιβλιοθήκη, Ελευθεροτυπία, 19/11/2011)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAL-ARWAH AL-MUTAMARRIDA
ISBN139789606624322
ΕκδότηςPRINTA
ΣειράΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2011
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΙΜΠΡΑΝ ΚΑΛΙΛ
Κωδικός Πολιτείας3590-0173
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
TAYLOR LAINI
€18.61 €9.30
(-50%)
Κερδίζετε €9.31
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΠΙΖΑΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
€18.39 €9.20
(-50%)
Κερδίζετε €9.19

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS