Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

BOUCHARD NICOLAS
Κωδ. Πολιτείας: 1831-0075




Παρουσίαση

(. . .) Κάιζερστουλ, 1740. Αλλεπάλληλοι φόνοι μικρών παιδιών συγκλονίζουν την πόλη του Φράιμπουργκ. Μες στον πανικό και την οδύνη τους, οι χωρικοί αναθυμούνται τον μύθο του Μαύρου Θηρευτή. Την ίδια ώρα, ο κόμης του Σπένλι ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια εκλεκτή πολιτική συντροφιά. Πρίγκιπες και βασιλικοί απεσταλμένοι καταφθάνουν στο Μπουρκ Σπόνεκ για να διαπραγματευθούν την ανακατανομή του χάρτη της Ευρώπης. Ένας περιπλανώμενος θίασος αναλαμβάνει να τους παρουσιάσει μιαν όπερα εμπνευσμένη από τον μύθο του Μαύρου Θηρευτή. Μόνο που, κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η νεαρή λιμπρετίστα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ένα «γοτθικό» αστυνομικό θρίλερ, που εκτυλίσσεται στα χρόνια του Διαφωτισμού, και μαγεύει τον αναγνώστη με τη συναρπαστική πλοκή του! (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL 'HYMNE DES DEMONS
ISBN139789606627651
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2007
Αριθμός σελίδων672
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΛΕΒΙΖΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΕπιμέλειαΔΕΜΟΥ ΒΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΥΣΑΡ ΝΙΚΟΛΑΣ
Κωδικός Πολιτείας1831-0075
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[13/09/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΑΝ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΙΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΟΚΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS