Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΓΕΣ // ΕΠ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΓΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

+
-
ΜΕΛΛΙΟΣ Ζ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0290-0047
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€16.96
(-20%)
Κερδίζετε €4.24


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο πλούτος των ταφικών ευρημάτων ουδόλως δικαιολογεί ότι η ταφή έχει γίνει πριν από την μεγάλη εκστρατεία εναντίον των Περσών, καθ' ό,τι ο Φίλιππος πριν δολοφονηθεί προετοίμαζε το εγχείρημα αυτό, αρκετό καιρό και μάλιστα ευρισκόμενος σε δεινή οικονομική στενότητα, αναζητούσε δάνεια προκειμένου να πραγματοποιήσει με επιτυχία τα σχέδιά του. Επιπλέον, οι δύο ταφές που περιέχει ο τάφος, μετά βεβαιότητος έχουν γίνει σε διαφορετικούς χρόνους, και οι δύο ολόχρυσες λάρνακες -η μία με τον δωδεκάκτινο ήλιο και η άλλη με τον δεκαεξάκτινο- αποδεικνύουν την κοινή καταγωγή των δύο νεκρών ως προς το γένος, δηλαδή από αυτό των Αιακιδών της Ηπείρου, από το οποίο καταγόταν η Ολυμπιάδα και ο γιος της Αλέξανδρος.
Επίσης η "κλείδα" του ανδρικού σκελετού δεν ήταν σπασμένη, το δε οστούν της κνήμης του νεκρού δεν διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα που να δικαιολογεί την χωλότητα του Φιλίππου.
Επιπλέον ο αρχαιολόγος της ανασκαφής και οι συνεργάτες του από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, εσκεμμένως αποφεύγουν την χρησιμοποίηση της αποδεικτικής μεθόδου DNA, προκειμένου με επιστημονική ακρίβεια και όχι με αόριστες και διφορούμενες εκφράσεις, να αποδείξουν με εγκυρότητα και επιστημονικότητα εάν μεταξύ των δύο νεκρών υφίσταται ή όχι συγγενική σχέση μεταξύ των.
Η παρατεταμένη σιωπή των αρμοδίων και ο σκόπιμος υπνωτισμός επί αυτών αλλά και επί άλλων ερωτημάτων δεν είναι χρυσός. Είναι τεράστιος, ανεπίτρεπτος, απαξιωτικός και περιφρονητικός τρόπος διαχείρισης του λαμπρού πολιτισμού μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

-ΠΡΟΛΟΓΟΣ
-ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
-Η ΕΡΕΥΝΑ
Λεπτομέρειες
ISBN13Χ29789606635311
ΕκδότηςΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ / ΒΙΒΛΙΟΕΠΙΛΟΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Αριθμός σελίδων284
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας0290-0047
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Δουβλινέζοι
JOYCE JAMES
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΣ
€23.80 €11.90
(-50%)
Κερδίζετε €11.90

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS