Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙ

ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

+
-
ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1568-0066
Τιμή Έκδοσης
€16.24
Τιμή Πολιτείας
€11.37
(-30%)
Κερδίζετε €4.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

... οι εξαρτημένοι είναι θύματα των χαρισμάτων τους. Διαθέτοντας υπέρμετρη ευαισθησία, φαντασία και οξυδέρκεια, υφίστανται την επώδυνη επίδραση ερεθισμάτων που για το μέσο πολίτη μπορεί να περνούν απαρατήρητα. Αδυνατώντας να τα διαχειριστούν προσφεύγουν σε πλασματικές λύσεις!...
Το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της εξάρτησης και της απεξάρτησης είναι το αντικείμενο του βιβλίου αυτού.
Ο συγγραφέας, έχοντας ο ίδιος πολύχρονη εμπειρία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επαναδραστηριοποίηση των εξαρτημένων ατόμων, προσεγγίζει το θέμα με μεγάλη ευαισθησία.
Στις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης παρακολουθεί τη συλλογιστική του συγγραφέα στην προσπάθειά του να κατανοήσει και να εξηγήσει την πορεία των ανθρώπων προς την εξάρτηση από ψυχοτρόπες ουσίες και όχι μόνο, αλλά και να προτείνει τρόπους και μεθόδους για την απεξάρτησή τους. Συλλογιστική η οποία δεν αφορά απλώς σε μια στείρα καταγραφή αιτιών, αφορμών, δυνατοτήτων ή προτάσεων αλλά κυρίως στην κατάθεση ιδεολογικών τάσεων και απόψεων οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να αιτιολογήσουν τις θεραπευτικές κατευθύνσεις που προτείνονται.
Έτσι, στα κεφάλαια του βιβλίου, αναλύονται οι απόψεις του συγγραφέα για τα εξαρτημένα άτομα, την εξάρτηση, τον ρόλο της οικογένειας, την απεξαρτητική διαδικασία, το χώρο της απεξάρτησης και τη στήριξη του εξαρτημένου από το κοινωνικό και το οικογενειακό του περιβάλλον.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους και όσες εμπλέκονται, από οποιαδήποτε σκοπιά, με το ευαίσθητο θέμα της εξάρτησης και της απεξάρτησης. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606645754
ΕκδότηςΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Κωδικός Πολιτείας1568-0066
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS