Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΧΑΡΑΥΓΗ ( ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ )

ΧΑΡΑΥΓΗ

MEYER STEPHENIE
Κωδ. Πολιτείας: 3483-0053




Παρουσίαση

Ο αμετάκλητος έρωτας με ένα βρικόλακα είναι ταυτόχρονα φαντασίωση και εφιάλτης, συνυφασμένα μαζί σε μια πραγματικότητα που κορυφώνεται επικίνδυνα για την Μπέλλα Σουάν. Με το έντονο πάθος της για τον Έντουαρντ Κάλεν να την τραβάει προς τη μια κατεύθυνση, και τη βαθιά της σύνδεση με το λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ να την τραβάει από την άλλη, η Μπέλλα έχει αντέξει ένα θυελλώδη χρόνο πειρασμού, απώλειας και διαμάχης για να φτάσει στην τελική κρίσιμη καμπή. Η επερχόμενη επιλογή της μεταξύ του να γίνει μέλος του σκοτεινού, αλλά μαγευτικού κόσμου των αθανάτων ή να ακολουθήσει μια ανθρώπινη ζωή έχει γίνει η κλωστή από την οποία κρέμεται η μοίρα δύο φυλών.
Τώρα που η Μπέλλα έχει πάρει την απόφασή της, μια αναπάντεχη αλυσίδα πρωτοφανών γεγονότων πρόκειται να εκτυλιχθεί με ενδεχομένως ολέθριες και ανεξιχνίαστες συνέπειες. Τη στιγμή ακριβώς που τα ξεφτισμένα νήματα της ζωής της Μπέλλα -που τα ανακαλύψαμε πρώτα στο Λυκόφως, για να σκορπιστούν και να σχιστούν στη Νέα Σελήνη και την Έκλειψη- φαίνονται έτοιμα να γιατρευτούν και να ενωθούν ξανά, θα μπορούσαν να καταστραφούν... για πάντα;
Ο εκπληκτικός επίλγος στο Έπος του Λυκόφωτος, που περιμέναμε με κομμένη την ανάσα, η Χαραυγή, ρίχνει φως στα μυστικά και τα μυστήρια αυτού του σαγηνευτικού, ρομαντικού, επικού μύθου που έχει μαγέψει εκατομμύρια αναγνώστες. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ
ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ
ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ
ΝΗΣΙ ΕΣΜΙ
ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ
ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBREAKING DAWN
ISBN139789606665363
ΕκδότηςΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων820
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΑΤΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΕΓΕΡ ΣΤΕΦΑΝΙ
Κωδικός Πολιτείας3483-0053
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rikafla, almighty

Κριτικές για το προϊόν

[04/08/2012] asd1982.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Ανούσιο έργο, γεμάτο από την επιφανειακή εμφάνιση των κλισέ του είδους ακόμα και για νεαρές έφηβες,που υποθέτω είναι και το target group του.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
SENFT GERHARD
€16.96 €7.63
(-55%)
Κερδίζετε €9.33
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
WHITAKER CHRIS
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS