Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΟΓΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΟΝΟΣ

+
-
SIGLER SCOTT
Κωδ. Πολιτείας: 3483-0076
Τιμή Έκδοσης
€21.00
Τιμή Πολιτείας
€7.35
(-65%)
Κερδίζετε €13.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο διάσημος συγγραφέας Scott Sigler, δημιουργός των μπεστ σέλερ των New York Times, Επιδημία και Iός, προσφέρει μια ανατριχιαστική ιστορία για το τι μπορεί να συμβεί όταν η ύβρις, η απληστία και η παραφροσύνη οδηγούν τους επιστημονικούς πειραματισμούς πέρα από το χείλος της λογικής. Κάθε πέντε λεπτά, ένας υποψήφιος για μεταμόσχευση πεθαίνει ενώ περιμένει για μια συμβατή καρδιά, για ένα συκώτι, για ένα νεφρό. Φανταστείτε μια τεχνολογία που θα μπορούσε να προσφέρει αυτά τα σωτήρια όργανα μεταμόσχευσης με αμελητέο κόστος... και φανταστείτε τι θα έκανε μια εταιρεία για να μονοπωλήσει αυτή την τεχνολογία.
Σε ένα απομακρυσμένο νησί του αρκτικού Καναδά, ο Π. Τζ. Κόλντινγκ έχει υπό την εποπτεία του μια ομάδα γενετιστών οι οποίοι έχουν ανακαλύψει αυτό το ιερό δισκοπότηρο της ιατρικής. Με την αντίστροφη ανάπτυξη χιλιάδων γονιδιωμάτων ζώων, η ομάδα του Κόλντινγκ έχει γυρίσει πίσω το ρολόι της εξέλιξης και έχει αναδημιουργήσει τον πρόγονο όλων των θηλαστικών. Η μέθοδος; Παράνομη. Το αποτέλεσμα; Ένα κατασκευασμένο από υπολογιστή ζωντανό πλάσμα, ένα ζώο του οποίου τα όργανα μπορούν να μεταμοσχευθούν σε οποιοδήποτε άτομο, χωρίς την πιθανότητα απόρριψης. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: αυτοί οι πρόγονοι δεν είναι τα υπάκουα ζώα κοπαδιού που οραματίστηκε η ομάδα του Κόλντινγκ. Αντιθέτως, η δουλειά αυτής της ομάδας έχει δώσει ζωή σε κάτι μεγάλο, κάτι κακό... κάτι πολύ, πολύ πεινασμένο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςANCESTOR
ISBN139789606665622
ΕκδότηςΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2011
Αριθμός σελίδων622
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΛΑΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕπιμέλειαΕΚΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΦΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΙΓΚΛΕΡ ΣΚΟΤ
Κωδικός Πολιτείας3483-0076
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

giannislag, Χάρις93, gray_slave

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
HOMO
STRINGER CHRIS
€45.00 €13.50
(-70%)
Κερδίζετε €31.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS