Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑΙΡΙ

ΤΑΙΡΙ

+
-
CONDIE ALLY
Κωδ. Πολιτείας: 3483-0084
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€8.00
(-60%)
Κερδίζετε €12.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην κοινωνία, αποφασίζουν οι αξιωματούχοι. Ποιον θα αγαπάς, που θα εργαστείς, πότε θα πεθάνεις.
Η Κάσια πάντα εμπιστευόταν τις επιλογές τους. Είναι χαμηλό τίμημα να πληρώνεις για τη μακροζωία, την τέλεια δουλειά, το ιδανικό ταίρι. Έτσι όταν ο καλύτερός της φίλος εμφανίζεται στην οθόνη Ταιριάσματος, η Κάσια ξέρει με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο σωστός... μέχρι που βλέπει ένα άλλο πρόσωπο να εμφανίζεται στιγμιαία, πριν η οθόνη σβήσει σε μαύρο. Τώρα η Κάσια βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο αδιανόητες επιλογές: ανάμεσα στον Ζάντερ και τον Κάι, ανάμεσα στη μοναδική ζωή που γνώρισε ποτέ, και ένα δρόμο που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να ακολουθήσει - ανάμεσα στην τελειότητα και το πάθος. (Από την έκδοση)

NEW YORK TIMES BEST-SELLER
"To Ταίρι είναι μια συναρπαστική δυστοπική ιστορία αγάπης, γραμμένη
με την ψυχή ενός ποιητή. Επιτέλους, ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος που οι αναγνώστες από το Λυκόφως μέχρι τους Αγώνες Πείνας θα διεκδικήσουν ως δικό τους." (KAMI GARCIA και MARGARET STOHL, συγγραφείς των βιβλίων Όμορφα Πλάσματα και Όμορφο Σκοτάδι).
"Απολύτως συγκλονιστικό. Το Ταίρι απαιτεί να διαβαστεί." (MELISSA MARR, συγγραφέας της σειράς Wicked Lovely.)
"Αυτό το φουτουριστικό παραμύθι αγάπης και ελεύθερης βούλησης ρωτάει: Μπορεί να υπάρξει ελευθερία χωρίς δικαίωμα επιλογής Η ιστορία της διαδρομής της Κάσια από την αποδοχή στην επανάσταση σε μαγνητίζει αφήνοντάς σε να ζητάς περισσότερο." (CASSANDRA CLARE, συγγραφέας των σειρών, Δαιμονικές Μηχανές και Θανάσιμα Εργαλεία)
"Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το Ταίρι. Είναι αδύνατον να αφήσεις αυτή τη σαγηνευτική ιστορία αγάπης, που διαδραματίζεται σε έναν ανατριχιαστικό κόσμο όπου όλες οι επιλογές έχουν προβλεφθεί και ακόμη και η αγάπη είναι ελεγχόμενη. Πρέπει να μάθω τι γίνεται μετά. Κι άλλο παρακαλώ!" (CARRIE RYAN, συγγραφέας των βιβλίων Το Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια και Κύματα Νεκρών.)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMATCHED
ISBN139789606665714
ΕκδότηςΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2011
Αριθμός σελίδων374
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΙΑΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΤΙ ΑΛΙ
Κωδικός Πολιτείας3483-0084
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[26/04/2020] Μαργαρίτα Κίτσα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το συγκεκριμένο βιβλίο μαζί με την υπόλοιπη σειρά, έχουν απίστευτα αργή πλοκή και σχεδόν μηδαμινού ενδιαφέροντος παρόλο που το θέμα της ιστορίας δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθεί και άλλο. Δεν συνιστώ το συγκεκριμένο βιβλίο καθώς είναι βαρετό, πολλές φόρες φλυαρεί και σε συνδυασμό με τα παραπάνω δεν αξίζει την αγορά του.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΑΝΑΣΕΣ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS