Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ // ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ;

ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ

ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ;

+
-
MILLER KIRSTEN
Κωδ. Πολιτείας: 3483-0088
Τιμή Έκδοσης
€21.00
Τιμή Πολιτείας
€7.35
(-65%)
Κερδίζετε €13.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΧΕΪΒΕΝ ΜΟΥΡ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗ της τη ζωή στη μικρή πόλη Σνόουπ Σίτι του Τενεσί. Όμως, από όσο μπορεί να θυμηθεί, πάντοτε βίωνε οράματα μιας προηγούμενης ζωής, όπου λεγόταν Κόνστανς, και η αγάπη της για ένα αγόρι με το όνομα Ίθαν έληξε σε φλεγόμενη τραγωδία. Μια μέρα, η εμφάνιση του διαβόητου πλεϊμπόι Ίαν Μόροου στην τηλεόραση κάνει τη Χέιβεν να χάσει τις αισθήσεις της. Η Χέιβεν φεύγει βιαστικά για τη Νέα Υόρκη για να αναζητήσει τον Ίαν, και εκεί παρασύρεται σε μια επική ιστορία αγάπης, που φαίνεται εξίσου βαθιά μοιραία όσο και τρομακτικά επικίνδυνη. Είναι ο Ίαν ο αγαπημένος της Ίθαν; Ή είναι ο δολοφόνος της σε μια προηγούμενη ζωή; Η Χέιβεν ζητάει τη βοήθεια των μελών της ισχυρής και μυστηριώδους Εταιρείας Ουροβόρος για να ξεκλειδώσει τα μυστήρια της μετενσάρκωσής της και να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται στις προηγούμενες ζωές, και αγάπες της, προτού όλα χαθούν και ο κύκλος ξεκινήσει ξανά. Όμως τι είναι η Εταιρεία Ουροβόρος; Και πώς μπορεί η Χέιβεν να γνωρίζει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί; (Από την έκδοση)

Έξυπνο, καλογραμμένο και σύγχρονο στο ύφος και τη γραφή του, το βιβλίο διαβάζεται με μια ανάσα και κατορθώνει παρά το γλιστερό έδαφος της μεταφυσικής, να ισορροπήσει σωστά, χωρίς να ξεφεύγει ούτε προς την ευκολία ή την επιπολαιότητα ούτε προς το πομπώδες και το σοβαροφανές. Λέει μια ενδιαφέρουσα και περιπετειώδης ιστορία και τη λέει καλά - κι αυτό όσοι γράφουν ή διαβάζουν συστηματικά ξέρουν ότι αυτό δεν είναι απλό. Παράλληλα, ακολουθώντας τη ''σχολή'' που έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ στα εφηβικά βιβλία του Φανταστικού, βάζει σωστά τα θέματα του ρατσισμού προς τους διαφορετικούς - όχι μόνο όσους βλέπουν οράματα από προηγούμενες ζωές αλλά και εκείνους που έχουν άλλη θρησκεία ή είναι ομοφυλόφιλοι, και καταδεικνύει χωρίς να γίνεται μελό, πώς ο φόβος για τη διαφορετικότητα μπορεί να γίνει μίσος. (ΑΓΓΕΛΑ ΓΑΒΡΙΛΗ, από την ιστοσελίδα diavasame.gr)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ETERNAL ONES
ISBN139789606665752
ΕκδότηςΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2011
Αριθμός σελίδων458
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΑΧΜΑΖΙΔΟΥ ΛΕΝΑ
ΕπιμέλειαΕΚΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΦΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΛΕΡ ΚΙΡΣΤΕΝ
Κωδικός Πολιτείας3483-0088
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€29.68 €11.87
(-60%)
Κερδίζετε €17.81

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS