Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7000-0039




Παρουσίαση

"Έφτανε μια ματιά" για να αναγνωρίσεις το είδος της γυναίκας που για χάρη της γίνονται οι πόλεμοι, τα διαζύγια, τα εγκλήματα τιμής. Αυτές τις μυθικές γυναίκες που είναι πλασμένες, λες, από ένα παράξενο κράμα ανάκατο μπαρούτι και μέλι. Κι όποιος βρεθεί στο διάβα τους ξεστομίζει προσευχές ή κατάρες..."
Τα άγρυπνα βράδια του ο Νικήτας μονολογεί: "Εκεί να με άφηναν...", εκεί, ανάμεσα στις μηχανές που τρέχουν και τις γκόμενες που επιστρέφουν, τυλιγμένο σε καπνούς από τσιγάρα και λάστιχα, με γύρες σφηνάκια, μαύρα δερμάτινα κι αμάνικα μπλουζάκια - τα αγιασμένα φυλαχτά της εφηβείας της δεκαετίας του '80.
Ο ίδιος μεγαλώνει απότομα κι έτσι δεν μαθαίνει ποτέ αν αξίζει να μετανιώνεις για τα μεγάλα λάθη σου ή αν το να μετανιώνεις είναι από μόνο του το μεγάλο λάθος. Κάνει μακροβούτια σε έναν κόσμο όπου η αγριάδα της νύχτας φέρνει στο φως ψυχές ηρωικές και φαρμακωμένες, γυναίκες περπατημένες και καταδικασμένες, που γυρεύουν να σωθούν μαζί με τον άντρα που ιδρώνει πάνω τους. Μα η έκσταση κρατά όσο η μία πλευρά της κασσέτας με τις ροκ μπαλάντες. Το πάθος, σαν το μπαρούτι και το μέλι, είναι γένους ουδετέρου. Η ζωή, όμως, είναι θηλυκό, όπως η μοίρα, αλλά κι ετούτη εδώ, η ανεπανόρθωτα αρσενική ιστορία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606680397
ΕκδότηςINTROBOOKS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2008
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΟΣ
Κωδικός Πολιτείας7000-0039
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giota_almiros

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

pitro13, AntonisR, Alkis8

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33
ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ
ΠΕΡΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
€22.16 €11.08
(-50%)
Κερδίζετε €11.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS