Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΟΙΟΣ ( ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ

Ο ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΟΙΟΣ

+
-
JIAN MA
Κωδ. Πολιτείας: 3250-0341
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κάθε εβδομάδα ένας συγγραφέας πολιτικής προπαγάνδας και ένας επαγγελματίας αιμοδότης συναντιούνται για να δειπνήσουν μαζί. Είναι αντικειμενικά ένα αταίριαστο ζευγάρι. Ο ένας ζει στερημένα χωρίς να αντλεί καμία ικανοποίηση από την "τέχνη" του, ενώ ο άλλος ζει πλουσιοπάροχα από το περίεργο επάγγελμά του: να προσφέρει καθημερινά αίμα στους πολίτες της Κίνας.
Στη διάρκεια μιας ιδιαίτερα γαστριμαργικής βραδιάς, ο συγγραφέας αρχίζει να παραπονιέται για το τελευταίο έργο που του έχει αναθέσει το Κόμμα: να γράψει την ιστορία ενός στρατιώτη που θυσιάζει τη ζωή του στον βωμό της επανάστασης. Δεν είναι αυτό το μυθιστόρημα που θέλει να γράψει, λέει στο φίλο του. Μέσα στο μυαλό του υπάρχει ένα άγραφο βιβλίο με ήρωες που συναντά κανείς καθημερινά στους δρόμους, με ανθρώπους που οι ζωές τους απεικονίζουν πολύ καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζει. . .
Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που εμπνέουν τον συγγραφέα, άνθρωποι που διαμορφώνονται από τη μοίρα (και την πολιτική) όπως το ζυμάρι στα χέρια ενός παντοδύναμου πλάστη. "Ο Μακαρονοποιός" γράφτηκε μετά τα γεγονότα της πλατείας Τιεν Αν Μεν και η υπόθεσή του τοποθετείται στο Πεκίνο της δεκαετίας του '90. Με διεισδυτικό και κριτικό μάτι αλλά και πολύ "κόκκινο" χιούμορ, ο Μα Γιαν παρατηρεί και περιγράφει τον παραλογισμό και την σκληρότητα μιας κοινωνίας που μεταμορφώνεται πατώντας με το ένα πόδι στον κομμουνισμό και με το άλλο στον πιο σκληρό καπιταλισμό. (Από την έκδοση)

"Ο Μα Γιαν είναι μια από τις πιο θαρραλέες και σημαντικές φωνές της σύγχρονης κινέζικης λογοτεχνίας". Γκάο Ξινγκγιάν (Νόμπελ Λογοτεχνίας 2000)
"Παιχνιδιάρικο και υπέροχα σκοτεινό...ένας κινέζος Κούντερα. To πιο αστείο βιβλίο που διάβασα εδώ και καιρό". (Φίλιπ Μάρσντεν)
"Βαθύ μαύρο χιούμορ...οφείλει πολλά στον Ίταλο Καλβίνο". (Daily Telegraph)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NOODLE MAKER
ISBN139789606715259
ΕκδότηςΠΑΠΥΡΟΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΕΜΠΕΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΑΝ ΜΑ
Κωδικός Πολιτείας3250-0341
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, Christos Kitsos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98
Η ΝΙΟΒΗ ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
ERBIL PERVIN
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS