Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ LTE // ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ LTE

ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

+
-
ΛΟΥΒΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1312-0111
Τιμή Έκδοσης
€32.00
Τιμή Πολιτείας
€22.40
(-30%)
Κερδίζετε €9.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το δίκτυο LTE είναι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας τελευταίας γενεάς, ακολουθώντας τα πρότυπα της 3GPP, ανήκοντας στην κατηγορία των ευρυζωνικών ασυρμάτων δικτύων υψηλών ταχυτήτων (Wireless Broadband Networks). Αποτελεί την τεχνολογία αιχμής στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν ανά τον κόσμο και αποτελεί εν γένει ένα αξιόλογο και ζωντανό ερευνητικό πεδίο σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα ή Ερευνητικά Κέντρα.
Στην Ελληνική βιβλιογραφία δεν υπάρχει κάποιο σύγχρονο σύγγραμμα, που να γνωρίζει ο συγγραφέας, το οποίο να παρουσιάζει και να εξηγεί αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δικτύου LTE καθώς και τον σχεδιασμό του. Το παρόν σύγγραμμα σκοπεύει λοιπόν να καλύψει αυτό το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας επιτυγχάνοντας δύο διακριτούς μεν αλλά βασικούς δε στόχους.
Αρχική επιθυμία του συγγραφέα είναι να έχει ο Έλληνας αναγνώστης (ερευνητές, φοιτητές ή καθηγητές Πολυτεχνικών, Πανεπιστημιακών ή Τεχνολογικών Σχολών) στη βιβλιοθήκη του ένα σύγγραμμα στην Ελληνική γλώσσα, το οποίο να προσφέρει μία καλή τεχνική και επεξηγηματική παρουσίαση του δικτύου LTE. Οι αναγνώστες θα μπορέσουν να βρουν τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στη δομή του δικτύου, στην αρχιτεκτονική του, στη δομή της διεπαφής αέρα καθώς και τεχνικές λεπτομέρειες της τεχνολογίας OFDM όπως αυτή εφαρμόζεται στο δίκτυο LTE.
Ο δεύτερος στόχος αφορά στην παρουσίαση του δικτύου LTE από τη σχεδιαστική του προσέγγιση, παρουσιάζοντας το τεχνικό αντικείμενο από τη σκοπιά της εφαρμογής. Αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει εργαζόμενους και μηχανικούς δικτύων κινητής τηλεφωνίας στο σχεδιασμό της ράδιο-κάλυψης και στον υπολογισμό της χωρητικότητας του δικτύου LTE.
Πράγματι, είναι πεποίθηση του συγγραφέα ότι κατά τη συγγραφή έχουν επιτευχθεί και οι δύο στόχοι, καθώς σε αυτό το σύγγραμμα έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει το δίκτυο LTE από τη σκοπιά της λειτουργίας αλλά και του σχεδιασμού, και όχι από την ξερή και μονότονη παράθεση τεχνικών όρων και τεχνικών προδιαγραφών. Η πεποίθηση αυτή απορρέει από την τεχνική εμπειρία του συγγραφέα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, προερχόμενη από την Ακαδημαϊκή και Διδακτική του ιδιότητα στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, αλλά κυρίως λόγω της πολυετούς ερευνητικής και εργασιακής απασχόλησής του σε εταιρείες σχετιζόμενες με το αντικείμενο της συμβουλευτικής (consultancy) σε θέματα λειτουργίας, σχεδιασμού και βελτιστοποίησης δικτύων κινητής τηλεφωνίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
1: Ιστορική Αναδρομή - ο δρόμος προς το LTE
2: Διεπαφή Αέρα (Air Interface) Δικτύου LTE
3: Εκτίμηση Θεωρητικών Ορίων Λειτουργίας Δικτύου LTE με έμφαση στο Σχεδιασμό
4: Μοντέλα Ράδιο-κάλυψης στο LTE - Βασικές Αρχές Απωλειών
5: Το Περιβάλλον Ράδιο-κάλυψης στο LTE - Βασικές Αρχές Κυτταρικής Κάλυψης
6: Σχεδιασμός Ράδιο-δικτύου LTE - Βασικές Αρχές Σχεδιασμού
Αναφορές
Λεπτομέρειες
ISBN139789606759161
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων442
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1312-0111
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[23/05/2020] splouvros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτικό βιβλίο, πρακτικό και ταυτόχρονα θεωρητικό με έμφαση στον σχεδιασμό και στην κατανόηση του air interface
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ
ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS