Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

+
-
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4306-0143
Τιμή Έκδοσης
€14.20
Τιμή Πολιτείας
€9.94
(-30%)
Κερδίζετε €4.26


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην πολιτικά ταραγμένη Ελλάδα του 2035, ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος χάνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες τη γυναίκα του. Στην οικογένεια ενός αυστηρού δικαστή τα μέλη της αποδεκατίζονται σταδιακά από αόρατα, δολοφονικά χέρια, και μάλιστα μέσα σε κλειδωμένα δωμάτια. Τέλος, δύο άντρες και μία γυναίκα χάνουν τον μικρότερο αδελφό τους σε υποτιθέμενη αυτοκτονία... Από τον συγγραφέα των πολυδιαβασμένων μυθιστορημάτων "Η παραλλαγή του Γιώργου Δαρσινού" και "Θάνατος από το πουθενά", τρεις ιστορίες εγκλημάτων με θέμα τις οικογενειακές σχέσεις και απροσδόκητο τέλος. Σασπένς, μελετημένη σκηνοθεσία, ένα κλασικό νουάρ με σύγχρονη, ανατρεπτική ματιά. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Το βιβλίο του Νεοκλή Γαλανόπουλου "Οικογενειακά εγκλήματα" αποτελείται από τρεις νουβέλες, οι οποίες έχουν ένα κοινό σημείο: αφορούν εγκλήματα που διαπράττονται μέσα σε οικογένειες, κάτι που δίνει στον συγγραφέα τη δυνατότητα να μιλήσει για τις περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις στην ελληνική κοινωνία. Επιπλέον, τα εγκλήματα διαπράττονται μέσα σε κλειδωμένα δωμάτια. Ωστόσο, στις δύο νουβέλες από αυτές ο συγγραφέας αποφεύγει να θίξει τρέχοντα κοινωνικά ή πολιτικά θέματα και περιορίζεται στο να θέσει υπόψη του αναγνώστη διανοητικά προβλήματα που συνδέονται με τις δολοφονίες που περιγράφει. Στην πραγματικότητα, ενδιαφέρεται να παίξει μαζί του, σαν τη γάτα με το ποντίκι, καταφεύγοντας στις απαρχές της αστυνομικής λογοτεχνίας, όπως τη γνωρίζουμε από τα διηγήματα του ΈντγκαρΆλαν Πόου, με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Ογκίστ Ντιπέν, και από τις ιστορίες του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ με τον Σέρλοκ Χολμς. Ασφαλώς, κάθε συγγραφέας παρόμοιων ιστοριών είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δίνει στον αναγνώστη του σκόρπια στοιχεία κι αυτός οφείλει να τα συναρμολογήσει και να φτάσει στη λύση του αινίγματος. Ένα ματωμένο γάντι, ένα δακτυλικό αποτύπωμα, ένα μισοτελειωμένο τσιγάρο, ένα χαμόγελο, μπορούν να βοηθήσουν τον ερευνητή στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος. (ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟ ΒΗΜΑ, 28/8/2011)

Περιεχόμενα

Τα τρία αδέλφια
Το μυστικό του πολιτικού αρχηγού
Κεκλεισμένων των θυρών
Λεπτομέρειες
ISBN139789606760334
ΕκδότηςΤΟΠΟΣ (ΜΟΤΙΒΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ)
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / NOIR
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2011
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις20x13
Κωδικός Πολιτείας4306-0143
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ
HASEK JAROSLAV
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΕΛΟ
ΣΚΡΟΥΜΠΕΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
€12.90 €6.45
(-50%)
Κερδίζετε €6.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS