Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
TRUE LOVE ( CUλτ STORIES /ΣΕΙΡΑ )

TRUE LOVE

+
-
ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4306-0025
Τιμή Έκδοσης
€13.10
Τιμή Πολιτείας
€9.17
(-30%)
Κερδίζετε €3.93


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το True Love είναι ένα σκληρό παιχνίδι ερωτικών σχέσεων στην εποχή του Διαδικτύου, διασκεδαστικό για τον αναγνώστη αλλά συχνά επικίνδυνο για τους ήρωες του βιβλίου - στον απόηχο των Επικίνδυνων σχέσεων του Λακλό. Πρόκειται για μια σύγχρονη σάτιρα ηθών, με τους ήρωες σε υπαρξιακή κρίση. Ο συγγραφέας Μίμης, η φίλη του Σοφία, η διαφημίστρια Κική, η γραφίστας Ντίνα, ο φίλος του Μίμη, Στέλιος, η κομμώτρια Ντέζη, ο αστυνόμος Πορφύρης συγκρούονται ανελέητα μεταξύ τους, επειδή σε όλους λείπει το ίδιο πολύτιμο αγαθό - που μάταια διεκδικούν από τον πρώτο τυχόντα.
Το True Love είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας από την πλευρά των αντρών. Η επιθυμία για συντροφικότητα από την πλευρά των γυναικών. Είναι η απελπισμένη αναζήτηση του Νοήματος, μέσα κι έξω από τα δεσμά της συμβίωσης. Tα χαμένα όνειρα του Μάη του '68.
Το θέμα του True Love ταιριάζει σε ροζ ιστορία. Αλλά δεν είναι. That goes without saying. Ο ρομαντισμός του είναι περιπαικτικός και οι γνωστές συμβάσεις του είδους μόνον ως χοντρά αστεία μπορούν να διαβαστούν.
Το True Love είναι στην ουσία μια μαύρη κωμωδία, που σαρκάζει όσους κάνουν το λάθος να μπερδεύουν το μυαλό με την καρδιά τους γεγονός που αφορά κάποιους διανοούμενους οι οποίοι, αν και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αναζήτηση του Νοήματος, αγνοούν την πιθανότητα αυτό να βρίσκεται, στην κυριολεξία, αν όχι μέσα τους, οπωσδήποτε πολύ κοντά τους. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Σήμερα όλες οι τρυφερές ιδέες, που κάποτε καλλιέργησαν οι ουτοπίες, μένουν εκτός μόδας, στο περιθώριο, έτσι που τα πράγματα γίνανε απλά "ρούχα, αυτοκίνητα, σπίτια, παιδάκια" υποθηκευμένα στους ανοιχτούς λογαριασμούς μιας χαρούμενης τράπεζας. Πρόκειται για μια λογοτεχνία που σαρκάζει, παίρνοντας πολύ σοβαρά τον ρόλο της και την ταυτότητά της, μέσα στην τρέχουσα φτήνια των καιρών. Ο Μαραγκόπουλος διαθέτει αφοπλιστική αμεσότητα καθώς αφηγείται τις ιστορίες του και σε κάνει να νιώθεις ότι συμμετέχεις και συ μέσα στην ζωή της διήγησης. (Ξενοφών Μπρουντζάκης, Ποντίκι art, 12/6/08)

Ο Άρης Μαραγκόπουλος δεν έχει σκοπό πάντως να πειράξει τα κλισέ που θέλουν τους άντρες κυνηγούς της ηδονής και τις γυναίκες μουτζαχεντίν της συντροφικότητας και της σιγουράντζας. Έστω κι έτσι, ο Μίμης, η Σοφία, η Κική, η Ντίνα, ο Στέλιος, ο Πορφύρης και η κομμώτρια Ντέζη φτιάχνουν με τα κορμιά τους όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δίνοντας στο βιβλίο ένα ελαφρώς kinky άρωμα ιδανικό για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. (Ρούλα Γεωργακοπούλου, Τα Νέα, Βιβλιοδρόμιο, 21/6/08)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606760488
ΕκδότηςΤΟΠΟΣ (ΜΟΤΙΒΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ)
ΣειράCUλτ STORIES
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2008
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4306-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

noulaskon, Marinique, halchess2003, AngelikiArgyrokou

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
MARX KARL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS