Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

MAURIER DAPHNE. DU
Κωδ. Πολιτείας: 2738-0122




Παρουσίαση

Η ιστορία στρέφεται γύρω από ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι με δύο παιδιά. Έχοντας χάσει πρόσφατα τη μικρή τους κόρη από μηνιγγίτιδα ο Τζον και η Λόρα βρίσκονται στη Βενετία για να ξεχάσουν. Εκεί συναντούν δύο ηλικιωμένες δίδυμες αδελφές, η μία εκ των οποίων είναι τυφλή. Οι γυναίκες αυτές υποστηρίζουν πως η τυφλή αδελφή είναι μέντιουμ και βλέπει το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του. Η Λόρα χαίρεται ιδιαίτερα μ’ αυτό, αλλά ο Τζον αντιμετωπίζει τις δυο γυναίκες με σκεπτικισμό. Σύντομα οι εξελίξεις ξεφεύγουν από τον έλεγχο του ζευγαριού, για να καταλήξουν σε ένα τέλος που συγκλονίζει τον αναγνώστη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDON'T LOOK NOW
ISBN139789606781285
ΕκδότηςΜΕΛΑΝΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2008
Αριθμός σελίδων132
Διαστάσεις18x13
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΓΚΑΝΑ ΠΟΠΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΡΙΕ ΔΑΦΝΗ. ΝΤΙ
Κωδικός Πολιτείας2738-0122
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nyarlathotep, giota_kar, viviendream, tzortzov, blacknarcissus, Nefeli Karapiperi, tim8, Nikoleta Car, Christos Kitsos, AnnaTota15

Κριτικές για το προϊόν

[07/04/2018] Tzezas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πρόκειται για τη νουβέλα που βασίστηκε η ομώνυμη ταινία (αγγλικός τίτλος Dont look now) που θεωρείται μια από τις 100 καλύτερες του βρετανικού κινηματογράφου όλων των εποχών. Στην ελληνική μετάφραση συνέβη το εξής: Ο εκδοτικός οίκος "έσπασε" το πρωτότυπο κείμενο της ΝτιΜωριε "Dont look now and other stories",σε δύο βιβλία-αυτο και το "Έρχεται κακοκαιρία"(που περιέχει ΜΟΝΟ τις...other stories!).Εγώ, που ενδιαφερομουν μόνο για τη νουβέλα της ταινίας,την...πάτησα κ αγόρασα πρώτα το Έρχεται... Για μένα είναι μια πονηρή κίνηση του Μελανιού με σκοπό το κέρδος, αφού αναγκάζεται ο αναγνώστης να αγοράσει 2 βιβλία αντί για ενα.
[12/10/2013] evafil.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μου άρεσε πάρα πολύ.Τρόμος,μυστήριο,υπέροχη υποβλητική βενετσιάνικη ατμόσφαιρα,αν και μικρό σε έκταση ικανοποιεί πλήρως τον αναγνώστη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ
STIRNER MAX
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
ΙΔΟΥ ΕΓΩ
FOER JONATHAN-SAFRAN
€24.00 €12.00
(-50%)
Κερδίζετε €12.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS