Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΑΝΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1964-0020




Παρουσίαση

Όλα όσα κέντησαν, όλα όσα πόνεσαν την καρδιά της Μυρτώς, κάηκαν, έγιναν στάχτη. Και κάηκαν, γιατί τούτη η δυνατή καρδιά, δεν έστερξε την τόση τυραννία. Ανέβηκε μόνη τον κακοτράχαλο δρόμο της, προσέχοντας να μη γδάρει την ψυχή της, περνώντας μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια της ζωής. Πάλεψε, μάτωσε, ώσπου κάποτε, η ελπίδα της άνοιξε το παράθυρο στον ήλιο. Η μοίρα τελικά νικήθηκε και σαν άλλος κλειδούχος, γύρισε με το κλειδί της τη γραμμή του πεπρωμένου στο φως. Και κείνη, ζωσμένη με δύναμη, σήκωσε το βλέμμα και κοίταξε κατάματα το εκτυφλωτικό φως της δικαίωσης, που ανέτειλε απρόσμενα μπροστά της. Κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της, ατένιζε το μέλλον με καρδιά και νου να πλέουν σε ήρεμα νερά, πάνω στα ύφαλα μέρη της αισιοδοξίας. Η ζωή κάποτε την πρόδωσε και τη βύθισε στα πιο βαθιά μπουντρούμια μιας ανελέητης οδύνης. Όμως, εκείνη είχε μάθει πια, πως, για να φτάσει κανείς στη χαρά και στην ευτυχία, θα έπρεπε να περάσει μέσα από το δίαυλο του πόνου και της θλίψης. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606814044
ΕκδότηςΙΑΜΒΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1964-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[06/10/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα υπέροχο βιβλίο που τελείωσα χθες βράδυ, μάλλον σήμερα τα ξημερώματα! Δε μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Όπως και το "Αρωμα Της Μανόλιας" της αγαπημένης Τάνιας Θεοδοσίου, που διάβασα πριν από καιρό, έτσι και αυτό το βιβλίο με κράτησε σε αγωνία με την κάθε σελίδα του, με συγκίνησε, με έκανε να κλάψω, να χαρώ, να οργιστώ και να δικαιωθώ. Πανέξυπνη πλοκή, ίσες δόσεις από κοινωνικά, ερωτικά, αστυνομικά στοιχεία και μια περιγραφή χαρακτήρων και καταστάσεων που τοποθετούν τον αναγνώστη στο επίκεντρο της υπόθεσης. Οι ήρωες άνθρωποι με πάθη, με αδυναμίες αλλά και με αστείρευτη δύναμη ψυχής, μας δίνουν ένα πολύ σωστό και αιώνιο μάθημα ζωής: Με τη θέλησή μας, τη δύναμη και την προσήλωση στους στόχους μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Αρκεί να μείνουμε σταθεροί και απαρέγκλιτοι στις αρχές και τα πιστεύω μας και να μη συμβιβαστούμε με ότι μας κάνει δυστυχισμένους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη Τάνια για το πανέμορφο βιβλίο της και τις θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΗΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΛΟΥ
DELEDDA GRAZIA (NOBEL 1926)
€13.78 €6.20
(-55%)
Κερδίζετε €7.58

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS