Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ // ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

+
-
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2849-0066
Τιμή Έκδοσης
€10.00
Τιμή Πολιτείας
€7.00
(-30%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Δημήτρης στα 24 του έκανε το μεγάλο βήμα προς το όνειρο και η τύχη στάθηκε γενναιόδωρη απέναντί του, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ζήσει στιγμές σαν αυτές που περιγράφει το βιβλίο μαζί με τους συντρόφους του ούτε η νεανική τους τρέλα θα τύχαινε τέτοιας αποδοχής. Η επιτυχία μας δεν είναι η λύση σε κανένα μείζον ζήτημα της χώρας θα τους ακούσεις να λένε αν και πολλοί διαφωνούν μαζί τους έντονα. Μήπως είναι; Τι είναι το παράδειγμα του Πρωτέα; Μια καινοτόμα ιδέα, σκληρή δουλειά, ταπεινή ηγεσία και πολλοί που ακολούθησαν εμπνευσμένοι από το όραμα μιας παρέας νέων που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση του μικρόκοσμού της στα χέρια της. Μήπως είναι αυτό που χρειαζόμαστε;
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο πολλές φορές θα σκεφτείς ότι αυτά που περιγράφονται δεν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί και όμως είναι... Αν κάποια ιδέα σου τριγυρίζει το μυαλό και δεν τολμάς να κάνεις το πρώτο βήμα αυτό το βιβλίο θα σου κάνει καλό, αν το διαβάσεις και ακόμα αν έχεις αμφιβολίες μην διστάσεις, πήγαινε να τους βρεις, είναι πραγματικά πρόσωπα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πίστεψέ με έχουν τα ίδια προβλήματα με εσένα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Δεν ξέρουμε πώς αλλάζει ο κόσμος, αλλά ξέρουμε πώς χειροτερεύει. Δεν ξέρουμε πώς αναμορφώνεται μια κοινωνία, αλλά ξέρουμε πώς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα απ' ό,τι τα βρήκαμε. Στη μικρή ζωή μας, για τα μικρά είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι - τα μεγάλα μας ξεπερνούν. Δεν είναι το χώμα η μόνη λύση. Ο ουρανός υπάρχει και τον βλέπουμε. "Δεν υπάρχει ταβάνι. Το θέμα είναι να μη γεράσει το μυαλό μας" (ο.π.) λέει ο Κυριακόπουλος. Μπράβο, παλληκάρι μου..." (Χ. Κ. Τσούκας, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick) (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 26-3-2011)
"Αν εγώ φτιάξω τη γειτονιά μου, εσύ φτιάξεις τη γειτονιά σου, ο άλλος φτιάξει τη γειτονιά του, θα έχουμε φτιάξει μια πόλη. Και αν φτιαχτούν όλες οι πόλεις, θα έχει φτιαχτεί η χώρα". (Δημήτρης Κυριακόπουλος, ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2011)
Ο Δημήτρης έχει παραχωρήσει τα τυχόν έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου στον Α.Ο. ΠΡΩΤΕΥΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789606817564
ΕκδότηςΜΠΑΡΤΖΟΥΛΙΑΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2013
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΙΤΣΟΥ ΕΜΗ
Κωδικός Πολιτείας2849-0066
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ
HASEK JAROSLAV
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
COLE MYKE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS