Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΣΕΠ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ // ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙ

ΑΣΕΠ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2009 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ)

ΕΛΛΗΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3523-0045




Παρουσίαση

Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται όλα τα ερωτηματολόγια της δεύτερης θεματικής ενότητας του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του έτους 2009 για τους εκπαιδευτικούς, που αφορούν στα Παιδαγωγικά και τη Γενική Διδακτική. Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη συγκεκριμένη έκδοση είναι ότι δεν παρέχονται απλά οι λύσεις, αλλά αιτιολογούνται οι ορθές απαντήσεις με επιχειρήματα και παιδαγωγικές απαντήσεις. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η μελέτη και η επανάληψη της ύλης των υποψηφίων εκπαιδευτικών, οι οποίοι δεν θέλουν απλά τη λύση, αλλά και το "γιατί" της συγκεκριμένης απάντησης. Επιπλέον, είναι σημαντικό οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν τα ερωτήματα όχι μόνο της δικής τους ειδικότητας, αλλά και των άλλων, καθώς μπορεί να επαναληφθούν με παραπλήσια διατύπωση και περιεχόμενο και σε επόμενο διαγωνισμό ή σε διαφορετική ειδικότητα, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Η εργασία αυτή περιλαμβάνει τις απαντήσεις και την αιτιολόγηση των ερωτημάτων και των πέντε ερωτηματολογίων του τελευταίου διαγωνισμού. Ο υποψήφιος εκπαιδευτικός, όμως, οφείλει να έχει ένα ευρύτερο θεωρητικό υπόβαθρο, το οποίο συμπληρώνεται από τη μελέτη θεμάτων της Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και των αρχών της Γενικής Διδακτικής, που η παρούσα εργασία λόγω περιορισμένων ερωτημάτων δεν θα μπορούσε να καλύψει. Αυτή τη θεωρητική μελέτη έρχονται να συμπληρώσουν οι Σημειώσεις Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Γενικής Διδακτικής, οι οποίες εμπλουτίζουν την παιδαγωγική και τη διδακτική κατάρτιση των υποψηφίων εκπαιδευτικών, ώστε να τους εξασφαλίσουν την επιτυχία στο διαγωνισμό. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606829284
ΕκδότηςPOLARIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2011
Αριθμός σελίδων182
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3523-0045
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ
SCIASCIA LEONARDO
€8.48 €3.82
(-55%)
Κερδίζετε €4.66
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS