Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

-
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0079




Παρουσίαση

Υγιεινή διατροφή και ισορροπημένη δίαιτα για αποτοξίνωση και μακροβιότητα με εύκολες συνταγές για την σύγχρονη οικογένεια μέσα από την πεμπτουσία της μαγειρικής της παλαιάς αλλά και νεότερης μοναστηριακής παράδοσης, προσαρμοσμένη ειδικά στις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Οι ρίζες της νηστείας χάνονται στα βάθη της αρχαιότητας. Την ακολουθούσαν οι περισσότεροι λαοί της Ανατολής καθώς και οι αρχαίοι Έλληνες, όχι μόνο για θρησκευτικούς σκοπούς, αλλά και για λόγους υγείας.
Η συνήθεια της περιοδικής νηστείας αποτοξινώνει τον οργανισμό και συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, σωματικής και ψυχικής.
Οι συνταγές του βιβλίου είναι εύκολες, νόστιμες, απλές στην πλειονότητά τους και κυρίως υγιεινές, και προσφέρουν ποικιλία γευστικών λύσεων όχι μόνο για την περίοδο που νηστεύουμε, αλλά και για ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σωστής διατροφής.
Οι συνταγές των φαγητών και γλυκών τα οποία περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο επιλέχθηκαν από τους πατέρες της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος. Είναι η πεμπτουσία της μαγειρικής που προέρχεται από την παλιά αλλά και νεότερη μοναστηριακή παράδοση, προσαρμοσμένη ειδικά στις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Εύκολες, νόστιμες, απλές στην πλειονότητά τους και κυρίως υγιεινές, οι συνταγές προσφέρουν ποικιλία γευστικών λύσεων όχι μόνο για την περίοδο που νηστεύουμε, αλλά και για ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.
Εμπνευσμένες προτάσεις και αρμονικοί συνδυασμοί δημιουργούν γευστικές εκπλήξεις και μας βοηθούν να ετοιμάσουμε γρήγορα και εύκολα ακόμη και ένα πιο φροντισμένο νηστήσιμο τραπέζι για μια ιδιαίτερη περίσταση. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606838033
ΕκδότηςΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2009
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις24x21
ΕπιμέλειαΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΒΙΚΥ
Κωδικός Πολιτείας4160-0079
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

HOMO
STRINGER CHRIS
€45.00 €13.50
(-70%)
Κερδίζετε €31.50
ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS