Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕΞ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕΞ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

+
-
COX TRACEY
Κωδ. Πολιτείας: 8930-0043
Τιμή Έκδοσης
€9.00
Τιμή Πολιτείας
€4.05
(-55%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Επιλέξτε ανάμεσα σε 100 και περισσότερες στάσεις. Δεκάδες αρχαίες αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές, θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Βάλτε τέλος στο συνηθισμένο, στο βαρετό, στο επαναλαμβανόμενο και ελάτε σ' ένα υπέροχο πάρτι αισθήσεων!
Η Τρείσι Κοξ είναι παγκοσμίως γνωστή για το έργο της με θέμα τη σεξουαλικότητα, τη γλώσσα του σώματος και τις σχέσεις. Βγάζει από το συρτάρι το πιο γνωστό εγχειρίδιο όλων των εποχών για το σεξ, και δημιουργεί μια νέα, πανέξυπνη και διασκεδαστική παραλλαγή του κλασικού κειμένου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
Εύκολες στάσεις για αρχάριους, το πρώτο μάθημα για όσους δεν ξέρουν τι είναι σεξ με πνευματικότητα, τι έχει νόημα στην εποχή μας και τι όχι, το φιλί που θα την κάνει να φτάσει σε οργασμό, και πώς το σεξ θα γίνει πάλι όπως ήταν κάποτε.
ΕΞΩΤΙΣΜΟΣ
Στάσεις που προάγουν την οικειότητα και το συναίσθημα σε μεγάλες δόσεις, γιατί μια αγκαλιά είναι πάντα κάτι παραπάνω από μια αγκαλιά, πώς να ενώσουμε πάλι την αγάπη με το σεξ, η άσκηση που θα κάνει και τους δυο σας εγγυημένα καλύτερους εραστές σε μία εβδομάδα, και πώς μικρές αλλαγές θέσης θα φέρουν στο κρεβάτι σας έναν αέρα φρεσκάδας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
Νέες και ωραίες τεχνικές για οργασμό με στοματικό σεξ, πώς να βάλετε και οι δυο το χεράκι σας και να κάνετε θαύματα, το μαγικό σημείο που εγγυάται τον πιο θεϊκό οργασμό για αυτήν, και γιατί στο σεξ δεν υπάρχουν ιερά και όσια.
ΕΠΙΔΕΙΞΗ
Στάσεις με πολλή μόστρα για να κάνετε τον καμπόσο στους φίλους σας (με συμβουλές για το πώς θα τους ξεγελάσετε), η κάπως τσαπατσούλικη προσέγγιση του Κάμα Σούτρα, το θέμα του μεγέθους, τι να κάνετε αν τα μεγέθη σας δεν ταιριάζουν, και πώς να πετύχετε οργασμό σε ολόκληρο το σώμα και να γίνετε δεξιοτέχνες στην εκσπερμάτωση.
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Φιλόδοξες στάσεις για τους πολύ τολμηρούς, οι εννέα εισβολές για σεξουαλική νιρβάνα, γιατί το Κάμα Σούτρα σάς ενθαρρύνει να πονέσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, και ιδιαιτέρως βρόμικα παιχνίδια που κάνανε οι αρχαίοι.
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKAMA SUTRA
ISBN139789606845284
ΕκδότηςΣΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΣειράΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2009
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις24x19
ΜετάφρασηΑΒΟΥΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΕπιμέλειαΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΝΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΞ ΤΡΕΙΣΙ
Κωδικός Πολιτείας8930-0043
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kostaskasimatis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS