Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΑΒΙΝΙΑ ( ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΛΑΒΙΝΙΑ

+
-
GUIN URSULA. LE
Κωδ. Πολιτείας: 4306-0084
Τιμή Έκδοσης
€20.10
Τιμή Πολιτείας
€14.07
(-30%)
Κερδίζετε €6.03


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Η μητέρα μου ήταν τρελή, αλλά εγώ δεν ήμουν. Ο πατέρας μου ήταν γέρος, αλλά εγώ νέα. Προκάλεσα κι εγώ πόλεμο, όπως η Σπαρτιάτισσα Ελένη. Εκείνη προκάλεσε τον δικό της αφήνοντας να την πάρουν οι άνδρες που την ποθούσαν. Εγώ προκάλεσα τον δικό μου επειδή δεν επέτρεψα με κανέναν τρόπο να με δώσουν, δεν άφησα να με πάρουν, διάλεξα μόνη μου τον άνδρα μου και τη μοίρα μου..."
Στην Αινειάδα του Βιργιλίου η Λαβίνια, κόρη βασιλιά, δεν αρθρώνει ούτε λέξη. Τώρα, η Ούρσουλα Λε Γκεν της δίνει φωνή, σε ένα μυθιστόρημα που μας μεταφέρει στον ημιάγριο κόσμο της αρχαίας Ιταλίας, όταν ακόμα η επτάλοφη Ρώμη ήταν ένα χωριό μέσα στις λάσπες. Η μητέρα της Λαβίνια απαιτεί να παντρευτεί τον όμορφο, φιλόδοξο Τύρνο. Ωστόσο, οι οιωνοί ορίζουν ότι πρέπει να παντρευτεί έναν ξένο, ότι θα γίνει η αιτία ενός οδυνηρού πολέμου και ότι ο άνδρας της δεν θα ζήσει πολύ. Όταν ένας στόλος από τρωικά πλοία αναπλέει τον Τίβερη, η Λαβίνια αποφασίζει να πάρει το πεπρωμένο στα χέρια της. Μας αφηγείται ό,τι "παρέλειψε" ο Βιργίλιος, την ιστορία της ζωής της, τον έρωτα της ζωής της.
Η Λαβίνια είναι ένα μυθιστόρημα για το ερωτικό πάθος, τον πόλεμο και το τίμημά του, γενναιόδωρο και κομψό μέσα στη λιτότητά του, γραμμένο από μια σπουδαία συγγραφέα (πέντε Βραβεία Hugo, πέντε Βραβεία Nebula!), που εδώ κατακτά το απόγειο της δοκιμασμένης ικανότητας της να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους. Όπως έγραψε ένας Άγγλος κριτικός: "Το μεγάλο της κατόρθωμα είναι ότι παρεμβαίνει τόσο διακριτικά στην Αινειάδα λες και απλώς συζητάει ή χορεύει με τον ποιητή που της ενέπνευσε τη Λαβίνια". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η Λαβίνια αποδεικνύει με συγκινητικό τρόπο ότι οι μεγάλοι συγγραφείς συνομιλούν στο πέρασμα των αιώνων" (Times Literary Supplement)

"Πανέξυπνη πλοκή, παιγνιώδης και κομψή αφήγηση - αυτό το μυθιστόρημα με ανάγκασε να δακρύσω πολλές φορές" (The Guardian)

"Η Λε Γκεν συλλαμβάνει τις τονικότητες του μεγάλου έπους, τις απηχεί, τις συνοδεύει. Το Βιβλίο είναι ζωντανό, συνομιλεί με ένα τεράστιο έργο του Κανόνα. Ενθουσιάστηκα, περίπου αποσβολώθηκα, από τη φρεσκάδα της γραφής της" (Jay Parini, Los Angeles Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLAVINIA
ISBN139789606863264
ΕκδότηςΤΟΠΟΣ (ΜΟΤΙΒΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ)
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2009
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΕπιμέλειαΞΙΦΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας4306-0084
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS