Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΚ 3ο-ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΛΙΘΑΡΙΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΚ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΛΙΘΑΡΙΟΥ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

DELANEY JOSEPH
Κωδ. Πολιτείας: 4376-0107




Παρουσίαση

"Αυτός ο χειμώνας θα είναι μακρύς, σκληρός και βάναυσος, γιε μου. Υπάρχουν πολλά σημάδια που το φανερώνουν... και δεν θα υπήρχε χειρότερο μέρος για να περάσεις αυτή την περίοδο από το Άνγκλζαρκ. Ο πατέρας σου ανησύχησε για εσένα,-γιε μου, κι εγώ το ίδιο. Γι αυτό λοιπόν θα είμαι ξεκάθαρη μαζί σου. Είναι ολοφάνερο ότι η δύναμη του κακού αυξάνεται, ενώ η επιρροή που υπάρχει επάνω στον ξερόβαλτο είναι ιδιαίτερα οδυνηρή... γι αυτό φρόντισε να μείνεις πλάι στο δάσκαλό σου. Είναι ο μοναδικός πραγματικός φίλος που έχεις. Πρέπει να βοηθάτε ο ένας τον άλλο".

Καθώς ο καιρός χειροτερεύει και οι νύχτες μεγαλώνουν, ο Σπουκ δέχεται μια ξαφνική, ανεπιθύμητη επίσκεψη. Ο Τομ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η παρουσία του αγνώστου αναστάτωσε τόσο το δάσκαλό του, όμως εκείνος σύντομα ανακοινώνει ότι ήρθε η ώρα να φύγουν από το Τσιπεντέν και να πάνε στο χειμερινό του σπίτι, στο Άνγκλζαρκ. Πρόκειται για ένα ψυχρό, απαγορευμένο σπίτι, με ένα κελάρι γεμάτο αιχμάλωτα τελώνια και φυλακισμένες μάγισσες. Καθώς περνούν οι χειμερινοί μήνες, ο Τομ ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του δασκάλου του, όπως επίσης και για την ταυτότητα του μυστήριου επισκέπτη, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ορκισμένος εχθρός του Σπουκ. Μήπως οφείλεται στο γεγονός ότι το παρελθόν του Σπουκ σχετίζεται με εκείνον; Και σε πόσο κίνδυνο θα βρεθεί ο Τομ όταν τελικά αποκαλυφθεί το μυστικό που έκρυβε ο Σπουκ για χρόνια; (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SPOOK' S SECRET
ISBN139789606868306
ΕκδότηςΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2010
Αριθμός σελίδων450
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΜετάφρασηΒΑΣΙΛΑΚΗ ΒΕΡΑ
ΕπιμέλειαΜΙΑΟΥΛΗ ΕΛΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΤΖΟΖΕΦ
Κωδικός Πολιτείας4376-0107
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ
LUECKE RICHARD
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
APPIAH KWAME-ANTHONY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS