Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕΛΑΝΙΠΠΗ

ΜΕΛΑΝΙΠΠΗ

+
-
ΓΙΑΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0151
Τιμή Έκδοσης
€10.00
Τιμή Πολιτείας
€7.00
(-30%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Μελανίππη είναι ένα πρόσωπο δισυπόστατο. Αιχμάλωτη του εαυτού της, κρύβεται από τους ανθρώπους. Το ιδιόμορφο σώμα της ισορροπεί μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίας, μετέωρο πάνω από μπαζωμένες θάλασσες, δέσμιο του μυαλού της.
Ο αναγνώστης, διασχίζοντας μια πυκνή υπαρξιακή βλάστηση, φτάνει μέχρι το παράθυρο της Μελανίππης για να δει όσα θαυμάσια ή φριχτά βλέπει κι εκείνη την ενδότερη ζωή και την εξωτερική δράση ενός πλάσματος που κατάγεται από το μύθο. Κι όμως ζει εδώ, σε μια μετα-σύγχρονη πραγματικότητα, με την οποία τη συνδέουν: πολλές σαΐτες, ένας πιτσαδόρος, το Ίντερνετ, η μητέρα της, μια λεμονιά κι ένα παράθυρο.
Το μυθιστόρημα "Μελανίππη", ένα πρωτότυπο υπαρξιακό θρίλερ, σκιαγραφεί τα όρια του ορατού και διερευνά το πώς αντιμετωπίζει κανείς την ανυπόφορη και συγχρόνως λατρευτή του μοναδικότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η "Μελανίππη" είναι μια νουβέλα που μπορεί ν'αρέσει, μπορεί και όχι, μπορεί να συγκινήσει, μπορεί και να μπερδέψει. Αδιάφορη όμως δεν μπορεί να περάσει με τίποτα, ανοιχτή σε πολλές αναγνώσεις και συζητήσεις - διότι μπορεί να διαβαστεί και απολύτως γραμμικά ως μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, προκαλεί για σκέψεις και προβληματισμούς, βγάζει αγωνία και απόγνωση γύρω από την διπλή φύση των ανθρώπων, σεβασμό για την "διαφορετικότητα", για την αποδοχή του άλλου (του διπλανού μας, του "ξένου"),ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας/της κοινότητας. Η Γιαγιάννου με αυτό της το έργο "βγάζει" πολύ ταλέντο, που η συνέχεια θα δείξει σε ποιους δρόμους θα την κατευθύνει." (Librofilo, a books' aficionado)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606880247
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2012
Αριθμός σελίδων120
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
Κωδικός Πολιτείας3870-0151
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

janMiso

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΡΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS