Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΖΕΗΝ ΕΥΡ

ΤΖΕΗΝ ΕΥΡ

+
-
BRONTE CHARLOTTE
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0058
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Τζέην Έυρ της Σάρλοτ Μπροντέ αποτελεί ανεπανάληπτο επίτευγμα στην ιστορία της λογοτεχνίας. Είναι η "αυτοβιογραφία" μιας ορφανής κοπέλας, που αφηγείται την πορεία της ωρίμανσής της στις τραχιές συνθήκες της πρώιμης βικτωριανής Αγγλίας καθώς και τον αγώνα της να ζήσει μια ζωή πιο πλούσια και πιο πλατιά απ' αυτήν που της επιφυλάσσει η κοινωνία της. Όταν βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, πιστεύει ότι τα βάσανά της τελειώνουν, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε.
Η Σάρλοτ Μπροντέ παρουσιάζει αυτήν τη γεμάτη πάθος και ένταση ιστορία μ' έναν τρόπο εξαιρετικά άμεσο και βιωματικό, αναπαριστώντας ολοζώντανον εμπρός μας έναν θαυμαστό κόσμο αισθήσεων και συγκινήσεων, πετυχαίνει να υπερβεί τα όρια του απλού μελοδράματος και πλάθει ένα από τα συναρπαστικότερα, δημοφιλέστερα και αρτιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ.
Η Τζέην Έυρ κυκλοφορεί σε νέα, πλήρη μετάφραση από τις εκδόσεις Σμίλη. Συνοδεύεται από κατατοπιστικές σημειώσεις, σχόλια και κριτικές για το έργο και τη συγγραφέα καθώς και από εικόνες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςJANE EYRE
ISBN139789606880667
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 2
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1997
Αριθμός σελίδων664
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΙΚΙΖΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΡΟΝΤΕ ΣΑΡΛΟΤ
Κωδικός Πολιτείας3870-0058
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2016] ashtanga.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ειναι λιγο κουραστικο λογω των πολλων περιγραφων των τοπιων και των χωρων,παρολα αυτα ομως ειναι ενα παρα πολυ καλο βιβλιο
[11/02/2016] sakis335.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο! Το διάβασα σε λιγότερο από μια μέρα, μιας και δεν μπορούσα να σταματήσω! Είναι κάτι που αξίζει να διαβάσει κανείς!
[06/11/2015] Lousi15.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα καλύτερα βιβλία της κλασικής λογοτεχνίας!!! Πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη. Η Τζέην Έυρ είναι η αγαπημένη μου λογοτεχνική ηρωίδα.
[23/05/2014] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το δεύτερο καλύτερο ίσως βιβλίο όλων των εποχών! Το έχω διαβάσει ξανά και ξανά από το δημοτικό ακόμα και δεν το χορταίνω! Μια ιστορία αγάπης διαφορετική από τις άλλες. Η Τζέϊν Έϋρ, ορφανή από μικρή, καταλήγει στα χέρια της θείας της, η οποία δεν την αγαπά, αλλά τη θεωρεί μια καταναγκαστική υποχρέωση, μετά από υπόσχεση στο μακαρίτη σύζυγό της, αδερφό της μητέρας της Τζέϊν. Η συμβίωση της μικρής με τη θεία και τα τρία κακομαθημένα ξαδέρφια της είναι από αφόρητη έως μαρτυρική. Με την πρώτη ευκαιρία η μικρούλα καταλήγει σε ένα φιλόπτωχο οικοτροφείο, το Λόουγουντ. Εκεί μένει έως τα 18 της, λαμβάνοντας μόρφωση δασκάλας-γκουβερνάντας. Θέλοντας να ανοίξει τα φτερά της κάνει αίτηση για θέση εργασίας ως γκουβερνάντα για ένα κοριτσάκι, προστατευομένη ενός ευγενούς, του Έντουαρντ Ρότσεστερ, ιδιοκτήτη του Θόρνφιλντ Χολ. Εκεί αρχίζει μια περιπέτεια που θα φέρει αντιμέτωπη την πανέξυπνη και φλεγματική Τζέϊν με μια νέα ζωή γεμάτη από χαρές, λύπες, κιδύνους, προσβολές, εκπλήξεις, απογοητεύσεις, προδοσίες, αλλά και τον απόλυτο έρωτα! Ένα βιβλίο- αριστούργημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία απολύτως βιβλιοθήκη!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
BOURDIEU PIERRE
€12.64 €4.42
(-65%)
Κερδίζετε €8.22
ΚΑΡΟΛ
HIGHSMITH PATRICIA
€13.30 €6.65
(-50%)
Κερδίζετε €6.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS