Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ( ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 5 / ΣΕΙΡΑ )

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

AUSTEN JANE
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0086




Παρουσίαση

Η Τζέην Ώστεν είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές της αγγλικής λογοτεχνίας. Μαζί με συγγραφείς όπως ο Σκοτ, ο Ντίκενς και η Σαρλότ Μπροντέ, ανήκει στους πρωτεργάτες του νεότερου αγγλικού μυθιστορήματος. Η λεπτή και συνάμα καυστική ειρωνεία της, οι απολαυστικοί και ρεαλιστικοί διάλογοι, η εξαιρετικά διεισδυτική ματιά της στα ζητήματα των ανθρώπινων σχέσεων και η θαυμαστή ικανότητά της να σκιαγραφεί χαρακτήρες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του έργου της, ενός έργου που ποτέ δεν έπαψε να συγκινεί και να γοητεύει. Όταν ήταν παρών ο Γουίλλομπυ, η Μάριαν δεν είχε μάτια για κανέναν άλλον. Οτιδήποτε έκανε αυτός ήταν σωστό. Οτιδήποτε έλεγε ήταν έξυπνο. Κι εκείνος από την πλευρά του, τις βραδιές που έπαιζαν χαρτιά στο Παρκ, έκλεβε τον εαυτό του και όλους τους άλλους για να την αβαντάρει. Αν η βραδιά ήταν χορευτική, ήταν ο αποκλειστικός σχεδόν καβαλιέρος της, και όταν αναγκάζονταν να χωριστούν για έναν-δυο χορούς, φρόντιζαν να βρίσκονται δίπλα και σπάνια έλεγαν κουβέντα σε οποιονδήποτε άλλον. Η συμπεριφορά αυτή, όπως είναι ευνόητο, τους έκανε επίκεντρο της γενικής θυμηδίας. Αλλά τα γέλια και οι κοροϊδίες δεν τους πτοούσαν, έδειχναν μάλιστα να μην τους ενοχλούν στο ελάχιστο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSENSE AND SENSIBILITY
ISBN139789606880681
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 5
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2001
Αριθμός σελίδων536
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕπιμέλειαΤΟΥΤΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΙΝ ΤΖΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας3870-0086
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[22/12/2013] Godard.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως που διάβασα και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις (ήδη αγόρασα και άλλα δύο και ανυπομονώ να τα διαβάσω και αυτά). Δεν νομίζω ότι έχω να γράψω κάτι αρνητικό, οι χαρακτήρες, η πλοκή, η γραφή, όλα ήταν υπέροχα. Ένα βιβλίο αισιόδοξο, ρεαλιστικό και απολαυστικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ (1936-1939)
ΦΙΛΙΠΠΗΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€17.25 €8.62
(-50%)
Κερδίζετε €8.63
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
SORA STEVEN
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS