Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ // (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ CD)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ CD)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ.Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ [ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ]
Κωδ. Πολιτείας: 2032-0021




Παρουσίαση

Η φυσιολογική ζωή και ανάπτυξη των παιδιών στις σημερινές μεγαλουπόλεις είναι πολύ δύσκολη. Πολλά παιδιά μεγαλώνουν σχεδόν φυλακισμένα, σε πολυτελή διαμερίσματα. Η μετακίνησή τους από αυτά στα σχολεία, τα φροντιστήρια, ή τους τυχόν χώρους αθλοπαιδιών ή άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, γίνεται με αυτοκίνητο. Η οικογενειακή ζωή είναι τεμαχισμένη. Τα ωράρια γονέων και παιδιών είναι εν πολλοίς διαφορετικά.
Υπό αυτές τις συνθήκες, σε όλους γνωστές, η αγωγή των παιδιών χρειάζεται ειδικές φροντίδες. Ο Γέροντας Πορφύριος, καθοδηγούμενος από την χάρη του Θεού, έχει δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές, αλλά πολλοί γονείς δεν έχουν χρόνο να τις διαβάσουν, αν και κυκλοφορούν σε βιβλία. Για διευκόλυνση τους, συμπεριλάβαμε σ' αυτό το CD διάφορες χρησιμότατες συμβουλές, του Γέροντος Πορφυρίου και άλλων, για την αγωγή των παιδιών, ώστε οι γονείς που ενδιαφέρονται, να μπορούν να τις ακούν, όταν εργάζονται στην κουζίνα, στο συγύρισμα του σπιτιού, όταν πηγαινοέρχονται στην δουλειά τους με το αυτοκίνητό τους.
Ελπίζουμε, να τους προσφέρουμε μια χρήσιμη υπηρεσία, και παρακαλούμε τον Γέροντα Πορφύριο να τους εμπνέει για την σωστή κατανόηση και την καλή εφαρμογή των υποδείξεών του. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606890185
ΕκδότηςΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ)
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων32
Διαστάσεις18x12
Κωδικός Πολιτείας2032-0021
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, koureas, aetios, iraklisparask, Zirene, christoshassapis, ThanosNN, Γιουνους, vasiliadesnick, xristos007, Ζωή Lit, thebestgr

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΡΒΙΝΟΣ
RIDLEY MARK
€10.70 €3.21
(-70%)
Κερδίζετε €7.49
ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS