Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

+
-
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, κ.ά.
Κωδ. Πολιτείας: 8686-0004
Τιμή Έκδοσης
€120.00
Τιμή Πολιτείας
€106.80
(-11%)
Κερδίζετε €13.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σκοπός της συγγραφής αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιαστούν οι κλασσικές γνώσεις αλλά και οι σύγχρονες εξελίξεις στα πεδία της αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας, με απλό και κατανοητό τρόπο.
Το παρόν βιβλίο είναι προϊόν της συνεργασίας πολλών αναγνωρισμένων και καταξιωμένων αναισθησιολόγων και εντατικολόγων ιατρών.
Στη θεματολογία του περιλαμβάνονται γνώσεις της φυσιολογίας, της φαρμακολογίας, της φαρμακοδυναμικής/φαρμακοκινητικής, της βιοϊατρικής τεχνολογίας, της προεγχειρητικής προετοιμασίας και διεγχειρητικής αντιμετώπισης του ασθενούς, της χορήγησης αναισθησίας σε ειδικές καταστάσεις, της ανάνηψης, των κρίσιμων καταστάσεων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) και της εντατικής θεραπείας βαρέως πασχόντων ασθενών. Εικόνες και πίνακες περιλαμβάνονται στο βιβλίο με σκοπό την διευκόλυνση της μελέτης και κατανόησης των επί μέρους θεμάτων. Ως επιμελητής της έκδοσης πιστεύω ότι στο βιβλίο αυτό ο μάχιμος και φτασμένος λειτουργός της υγείας, αλλά και ο σημερινός φοιτητής και αυριανός γιατρός, θα έχει τη δυνατότητα ανεύρεσης όλων των θεμάτων που άπτονται της αναισθησιολογίας και της εντατικής θεραπείας. (Δημήτριος Βασιλάκος, από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Συνεργάτες του τόμου: Αικατερίνη Αμανίτη, Κωστούλα Αρβανίτη, Ελένη Αργυριάδου, Ελένη Βόλακλη, Ελένη Γκέκα, Μαρία-Αμαλία Γκιάλα, Βασίλης Γροσομανίδης, Ολυμπία Θωμαρέϊς, Απόστολος Καμπαρούδης, Κωνσταντίνος Καρακούλας, Ελένη Μουλούδη, Βασίλης Ουραήλογλου, Μαρία Γιαννάκου-Πεφτουλίδου, Χρύσα Πουρζιτάκη, Χαρίσιος Σκούρτης, Ματθαίος Τσαγκούριας, Γεωργία Τσαούση, Βαρβάρα Φυντανίδου, Κυριαζής Χατζηνικολάου
Λεπτομέρειες
ISBN139789606894459
ΕκδότηςΡΟΤΟΝΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων814
Διαστάσεις29x21
Κωδικός Πολιτείας8686-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nmourgias

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΛΕΞΙΚΟ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€36.04 €18.02
(-50%)
Κερδίζετε €18.02

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS