Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-2286




Παρουσίαση

Το βασίλειο του Ερέβους. Η αναφορά του προκαλεί τρόμο στην καρδιά και του πιο αποφασισμένου πολεμιστή. Τα περίτεχνα μελανά τείχη κρύβουν εφιάλτες που στοιχειώνουν τη λογική. Ψιθυρίζεται πως στις σκοτεινές αίθουσες κατοικούν πλάσματα πέρα από το δικό μας κόσμο, πανίσχυρα, και όμως σκλάβοι στις προσταγές της Μαύρης Βασίλισσας. Λίγο προτού ξεχυθούν οι ορδές του Ερέβους στις ηπείρους σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, φάνηκε μια αχτίδα ελπίδας. Η Αλντέρα, η λαμπρότερη αυτοκρατορία του Ανθρώπου, κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη συμμαχία που έγινε ποτέ. Όλες οι φυλές αποκρίθηκαν στο κάλεσμά της. Η ζυγαριά ισορρόπησε. Το Έρεβος βρέθηκε αναπάντεχα σε θέση άμυνας. Ολάκερος ο κόσμος ετοιμάστηκε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση που θα έκρινε τη μοίρα των πάντων. Στη σκιά της μάχης, ένα πλάσμα περιμένει την ώρα που θα απελευθερωθεί από τη φυλακή του. Ένας πολεμιστής με αθάνατο αίμα στις φλέβες. Ένας άντρας που οι βουλές του παραμένουν κρυφές ακόμη κι από τον αέναο Τροχό της Τύχης. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606911569
ΕκδότηςΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων672
Διαστάσεις23x15
ΠρόλογοςΜΑΥΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2815-2286
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

travelgirl290

Κριτικές για το προϊόν

[07/01/2015] travelgirl290.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μου το έκανε δώρο η αδερφή μου και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η επιλογή της ήταν τέλεια . Με κέρδισε από την πρώτη σελίδα . Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις επικές ιστορίες των ξένων συγγραφέων, αν ήταν γραμμένο στ'ἀγγλικά θα είχε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Καλογραμμένο με ροή που σε κρατά μέχρι το τέλος . Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο ,ό ήρωας ήταν στην πραγματικότητα ο αντιήρωας , κανείς δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός . Ο ήρωας μας είναι λουσμένος στο γρι . Για όσους λατρεύουν τα επικά μυθιστορήματα αξίζει να το διαβάσει . Το μόνο κακό υπόσχεται συνέχεια αλλά δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα .
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ
LORIDAN-IVENS MARCELINE
€6.90 €2.07
(-70%)
Κερδίζετε €4.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS