Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ // Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

+
-
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΛ. ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1232-0521
Τιμή Έκδοσης
€39.22
Τιμή Πολιτείας
€35.30
(-10%)
Κερδίζετε €3.92


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα βιβλίο σταθμός στο έργο του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή. Μια αναλυτική προσέγγιση σε κάθε σημείο της πορείας του Γρήγορή Μπιθικώτση, συνεργασίες με συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, καθώς και αναλυτική παρουσίαση όλων των τραγουδιών. Φωνητικές αναλύσεις επιλεγμένων τραγουδιών του, ώστε να συνειδητοποιήσει ο αναγνώστης -πέραν των γνωστών γενικών περιγραφών και ιμπρεσσιονιστικών λόγων- πού έγκειται η μοναδικότητα αυτής της ανεπανάληπτης φωνής. Παρουσίαση όλων των δίσκων, με αναλυτικές περιγραφές, αποσπάσματα από συνεντεύξεις ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του, μαρτυρίες και άλλα ανέκδοτα αποσπάσματα, αρχειακού υλικού.
Επίσης παρουσιάζονται διαγραμματικά, στατιστικά στοιχεία από όλο το έργο του μεγαλοφυούς ερμηνευτή (είδη ρυθμικής, συνθέτες, στιχουργοί, τραγούδια ανά δεκαετία κ.λπ.), ενώ κατηγοριοποιείται όλη η θεματολογία των τραγουδιών του. Επίσης παρουσιάζεται η συνθετική πλευρά του καλλιτέχνη, ενώ μέσα από ολόκληρες συνεντεύξεις, αλλά και αποσπάσματα από παλαιές δηλώσεις του ιδίου, δίδεται μια ολοκληρωμένη εικόνα της δικής του προσέγγισης μέσα στα χρόνια.
Ακόμα, μέσα από εκτενή αποσπάσματα συνομιλιών του τραγουδιστή με τον συγγραφέα, προσφέρεται στο κοινό η δυνατότητα να γίνει αντιληπτή καλύτερα, η ανθρώπινη πλευρά της προσωπικότητάς του: του θυμόσοφου, αλλά και του σκεπτόμενου ανθρώπου, που με το έργο του, οριοθέτησε την εποχή του και το ελληνικό τραγούδι με μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο, καθιστώντας τον, ως τον επιδραστικότερο ερμηνευτή, όλων των εποχών, στη ελληνική μουσική σκηνή του εικοστού αιώνα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606945625
ΕκδότηςΔΡΟΜΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2022
Αριθμός σελίδων776
Διαστάσεις24x17
ΠρόλογοςΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ΖΩΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1232-0521
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΚΑΝΤ: Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
CASSIRER ERNST
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS