Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΥΚΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ( ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ 1 /ΣΕΙΡΑ )

ΚΥΚΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3645-0019




Παρουσίαση

Αθήνα, τέλη της δεκαετίας του ’80. Το νέφος πνίγει τους πολίτες, η ζωή στην πρωτεύουσα είναι ήρεμη έως βαρετή, το Τείχος του Βερολίνου δεν έχει πέσει ακόμα, το κύμα των μεταναστών δεν έχει πλημμυρίσει τη χώρα, η ανεργία πλήττει τους νέους, οι πολιτικές νεολαίες φθίνουν. Αυτή την εποχή, μια όμορφη κοπέλα, η Βέρα, βρίσκεται νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο Τροκαντερό, στο Παλιό Φάληρο, κι ως βασικός ύποπτος θεωρείται ένας ιδιοκτήτης κάβας ποτών, πρώην ναυτικός, ο Νικηφόρος Νικηφορίδης. Η αστυνομία τον ανακρίνει κι αυτός, επιχειρώντας να αποδείξει την αθωότητά του, συναντάει μερικούς από τους φίλους της νεκρής. Πρόκειται για έναν επιτυχημένο χημικό, έναν πτυχιούχο σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών, έναν παραγωγό βιντεοκασετών, έναν άνεργο. Ποιος είναι ο δράστης και ποιο το κίνητρο του εγκλήματος; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607041166
ΕκδότηςΠΥΛΗ
ΣειράΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ 1
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x12
Κωδικός Πολιτείας3645-0019
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Menis Kazoglou, Lina P.

Κριτικές για το προϊόν

[29/08/2018] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, έχεις μπροστά σου την εικόνα της Αθήνας με διάφορες κοινωνικές διαστάσεις.Γενικά είναι ένα ικανοποιητικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Θα ήθελα περισσότερη δράση και ένα πιο καλά δομημένο τέλος.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS