Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

+
-
ΟΥΤΙΣ ΗΛΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3666-0048
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€12.72
(-20%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Επειδή αυτές οι φυλές τις οποίες ονόμαζαν βαρβάρους οι πρόγονοί μας, απέκτησαν τεράστια πολιτική και οικονομική ισχύ, δηλαδή την Ύλη, προσπαθούν διαχρονικά με την βία να υφαρπάξουν αυτό που τους έλειπε δηλαδή το Πνεύμα, που είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός. Έτσι τους τελευταίους αιώνες, επειδή άλλοτε είμαστε σε σκλαβιά και διωγμούς, ή μας κυβερνούν ευνούχοι των "μεγάλων δυνάμεων", απουσιάζουμε από τα κέντρα αποφάσεων και την διεθνή σκηνή. Τότε βρίσκουν την ευκαιρία να λεηλατούν (ποιόν άλλον] τον μοναδικό Ελληνικό Πολιτισμό και να γεμίζουν τις άδειες Βιβλιοθήκες, τα Μουσεία, ακόμη και τις Τράπεζές τους, γιατί είναι ιστορικά ο μοναδικός τρόπος επιβίωσής τους. Με την μεγαλύτερη αναίδεια στην ιστορία του Πολιτισμού, με κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ με εντυπωσιακή εικονική πραγματικότητα, όπως Game of Thrones με τις επτά αυτοκρατορίες!!, κ.λπ., με δήθεν εκδόσεις και ντοκιμαντέρ "επιστημόνων", προβάλλουν μόνο δικούς τους, αντιγραφείς στην ουσία κλέφτες των Ελλήνων σκαπανέων του Πολιτισμού. Προβάλλουν και κατασκευάζουν, ψευδή Ιστορία, ψεύτικους Ήρωες, Επιστήμονες, Φιλοσόφους, Ποιητές, Ιστορικά πρόσωπα, Εφευρέτες, Μαθηματικούς που τους δίνουν και Νόμπελ. Καταδικάζουν σε λήθη τους προγόνους μας Έλληνες πρωτεργάτες του Πολιτισμού, της Επιστήμης και της Ιστορίας, σαν τα προηγούμενα δεκάδες χιλιάδες χρόνια, που αυτοί ήταν ιστορικά παντελώς κατασκευασμένοι και απόντες, να μην υπήρχε Πολιτιστική και Επιστημονική Δημιουργία στον Πλανήτη. Τους Έλληνες μας απαξιώνουν και καθυβρίζουν ως παγανιστές και ειδωλολάτρες και ότι τα πήραμε από ανύπαρκτους λαούς, που δεν παρουσίασαν ένα βιβλίο, ένα Επιστήμονα, ένα Φιλόσοφο, ένα άγαλμα, μία Βιβλιοθήκη. Όμως ο μεγαλύτερος ποιητής και φιλόσοφος της Ανατολής ο Ιμπν Χαλντούν 1400 μ.Χ. τους διαψεύδει, "δεν υπάρχουν Φιλοσοφία, Επιστήμες, Μαθηματικά των Ανατολικών λαών, όλα είναι των Ελλήνων" και ο μεγαλύτερος ποιητής της Δύσης, δηλαδή των Ρωμαίων, ο Κικέρων 100 π.Χ., "totum Grecorum est" = όλα είναι των Ελλήνων.
Έτσι στο "ανά χείρας πόνημα" περιγράφονται συνοπτικά με αδιάσειστα στοιχεία από τις πηγές της Ελληνικής Γραμματείας, γενικά ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ιστορία του, ώστε οι Έλληνες να μην δέχονται τα ιστορικά ψεύδη, γιατί εάν δεν μάθουμε ποιοί είμαστε θα μας εξαφανίσουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
2. Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
3. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
4. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
5. ΥΓΙΕΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΗ
6. ΜΟΥΣΙΚΗ
7. ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
8. ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
9. ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;
10. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
11. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΒΥΖΑΝΤΙΟ]
12. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
13. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
14. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
15. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
16. ΜΙΕΖΑ
17. ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789607056764
ΕκδότηςΡΗΣΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3666-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS