Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

+
-
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1300-0010
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτό εδώ το βιβλίο θα ήθελε να είναι μια συμβολή στη φιλική και καλοπροαίρετη γνωριμία ημών των Ελλήνων με τους άλλους Ευρωπαίους. Ίσως μάλιστα συμβάλει στο να καταλάβουμε καλύτερα πού ανήκουμε εμείς οι Έλληνες: στην Ανατολή ή στη Δύση; Η αρχαία ελληνική ιστορία μας υποχρεώνει να ανήκουμε στη Δύση. Η βυζαντινή ιστορία και ο χριστιανισμός μας υποχρεώνουν να ανήκουμε στην Ανατολή. Και ούτω πως, προκύπτει η κατά Ζαμπέλιο εθνική μας σχιζοφρένεια. Αν αυτό το βιβλίο σας βοηθήσει να ξεπεράσετε, έστω κατ’ ελάχιστο, την επιμεριζόμενη σε έναν έκαστο εξ ημών εθνική σχιζοφρένεια, ίσως σας προφυλάξει από σοβαρότερες μορφές ψυχοπάθειας. Όπως για παράδειγμα αυτή του σοβινισμού, που είναι η πιο «καθαρή» και επικίνδυνη μορφή συλλογικής τρέλας. Αυτή που βρίσκεται στη ρίζα κάθε φασισμού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607058485
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2010
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1300-0010
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

salata, charis pats, Τζιτζος, chris62pap, Lafazanos, Maroulis Giorgos, loukaskoutsikos

Κριτικές για το προϊόν

[06/07/2020] ga60.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Με το γνωστό ριζοσπαστικό ύφος του προσφέρει άλλο ένα απολαυστικό ανάγνωσμα ο Β.Ραφαηλιδης.Η πένα του σκληρή τρύπα μέχρι οστού τους εθνικιστές σοβινιστες εκ μικροαστών,ας το διαβάσουν παρά ταύτα,πολλαπλώς θα οφεληθουν όπως κι όλοι οι άλλοι.Τα βιβλία του Β.Ραφαηλιδη,προσφέρουν πολυεπίπεδη γνώση κι αφορμή για περισσότερο επί μέρους διάβασμα.
[29/11/2016] karanos1947.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Βιβλίο γραμμένο στο γόνατο όχι για να ενημερώσει, αλλά για να στηρίξει τις ιδεοληψίες και εμμονές του εκλιπόντος. Απαράδεκτο!
[15/11/2013] Βιβλιοφάγος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Σκηνοθετης γραφει βιβλιο με θεμα το οποιο απαιτει γνωσεις αρχαιολογιας, γλωσσολογιας και εθνολογιας! Αυτοι οι ερασιτεχνικοι κομπογιανιτισμοι μονο στο Ελλαδισταν συμβαινουν...κατα τ'αλλα ολο εκραζε τα κακως κειμενα της Ελλαδας ο μακαριτης και ποσο κοπο εκανε να μας παρουσιασει την ιστορια των λαων της Ευρωπης, των Εβραιων, των λαων της Μεσης Ανατολης κλπ και οταν ερχεται η ωρα να γραψει για την Ελλαδα, μας γραφει...την "αρνητικη ιστορια" μας!! Συμπλεγμα κομπλεξισμου και ανθελληνισμου μαζι! Ραφαηλιδη, ο σωβινισμος οπως πολυ σωστα γραφεις, ειναι ψυχασθενεια, αλλα και ο ανθελληνισμος, μια απο τα ιδια ειναι...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS