Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΥ

ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΥ

+
-
CHAVARRIA DANIEL
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0048
Τιμή Έκδοσης
€13.78
Τιμή Πολιτείας
€9.65
(-30%)
Κερδίζετε €4.13


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην Κούβα, οι Χινετέρας είναι νεαρές κοπέλες που κυνηγάνε τον πλούσιο τουρίστα με την ελπίδα να τις συντηρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα ή, αν έχουν μεγάλη τύχη, να τους προτείνει γάμο. Η Αλίσια εφαρμόζει μία εντελώς δική της μέθοδο που συνίσταται στο να φορά ένα πολύ μελετημένο σορτς και να βγαίνει στους δρόμους πάνω στο ποδήλατό της... Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνει να αλιεύσει έναν κάποιο Χουανίτο που δείχνει να είναι -εκτός από νέος, ωραίος και έξυπνος-, πολυεκατομμυριούχος. Αρχίζει να ζει σ' ένα ονειρεμένο περιβάλλον με όλες τις επίγειες ανέσεις, μέχρις ότου αντιλαμβάνεται ότι ο Χουανίτο δεν είναι διόλου αφελής, πόσο μάλλον πολυεκατομμυριούχος. Δεν αργούν να συνθέσουν ένα περίεργο δίδυμο, καινοτόμο περί τα σεξουαλικά, μέχρις ότου πληροφορείται ότι κι άλλα πρόσωπα βρίσκονται μπλεγμένα στη σχέση της με τον Χουανίτο και την "παρακολουθούν" εκ του ασφαλούς... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Ο Τσαβαρία είναι και αυτός ένας, κατά βάσιν, πολιτικός συγγραφέας. [...] Η ζωή του υπήρξε ένας συνδυασμός ατομικού και πολιτικού τυχοδιωκτισμού με την παλιά καλή έννοια: θυμίζει κοκτέιλ με Ρεμπώ, Μπλαίζ Σεντράρ και λίγο Χέμινγουαίη. (Τάσος Γουδέλης, Ελευθεροτυπία)

Δούλεψε ναύτης σε ελληνικό πλοίο. Σήμερα διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Κλασική Φιλολογία στην Αβάνα και γράφει μυθιστορήματα για τα παιχνίδια που παίζονται ερήμην των λαών στη μεγάλη σκακιέρα του κόσμου. (Φίλιππος Φιλίππου, Το Βήμα)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςADIOS MUCHACHOS
ISBN139789607073464
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
ΣειράNIGRA
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
ΕπιμέλειαΑΛΙΒΕΡΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΑΒΑΡΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας3130-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

elena71, GEORGEBESTHELLAS, dsapo094

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

elena71, sosso papadopoulou, dimmanol, ΦΜ70, fotinipoliteia, asparagus, ioanna10

Κριτικές για το προϊόν

[26/12/2019] Jeni19.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ήταν το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα που διάβασα πριν από αρκετά χρόνια και η αλήθεια ήταν πως δε με ενθουσίασε και τόσο. Σε σημείου μάλιστα να το αφήσω στην άκρη, να το πιάσω μετά από αρκετή σκέψη, να το αφήσω ξανά και να το τελειώσω πια μόνο και μόνο για λόγους τιμής. Θα δοκιμάσω όμως να περάσω σε κάποιο άλλο του έργο. Ελπίζω να δικαιώσει την επιμονή μου...
[01/03/2019] michaelkritikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Απολαυστικός Τσαβαρία με αρκετή δόση χιούμορ και όπως πάντα καυστικός. Η πλοκή του έργου είναι κινηματογραφική, και αποτελεί μια καλή επιλογή, για όποιον θέλει να έρθει σε πρώτη επαφή με κάποιο έργο του συγγραφέα, κυρίως λόγω της μικρής του έκτασης.
[15/09/2018] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Διαβάζεται γρήγορα και ευχάριστα. Η ιστορία είναι αρκετά κινηματογραφική και στην αρχή προβληματίζει με τις σεξιστικές αναφορές του για την ηρωϊδα -κι άρα κι άλλων γυναικών- αλλά κατά τα άλλα ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. Είναι στη σειρά το δεύτερο βιβλίο που διαβάζω από αυτόν τον συγγραφέα κι έχω αποφασίσει να συνεχίσω και με άλλα βιβλία του. Δεν μπορείς να του αντισταθείς. Έχει κάτι ειλικρινές και ως αναγνώστη σε κάνει να μη θες να σταματήσεις.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΡΙΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
BRECHT BERTOLT
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS