Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ

GIARDINELLI MEMPO
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0046




Παρουσίαση

«Λιπόσαρκη, με πολύ μακριά πόδια, έμοιαζε ταυτόχρονα περήφανη και φοβισμένη με τα στηθάκια της που μόλις είχαν αρχίσει να ξεμυτίζουν κάτω από την άσπρη μπλούζα. Ο Ραμίρο την κοίταξε και κατάλαβε ότι θα είχε προβλήματα. Η Αρασέλι δεν θα ήταν πάνω από δεκατριών ετών».

Ο Ραμίρο Μπερνάντες επιστρέφει στην Αργεντινή μετά από οκτάχρονη απουσία για σπουδές στο Παρίσι. Είναι καλοδεχούμενος στη γενέτειρά του και κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο σπίτι κάποιου οικογενειακού φίλου γνωρίζεται με τη νεαρή και πολύ ελκυστική Αρασέλι. Η πανσέληνος και η ζέστη απορρυθμίζουν τον Ραμίρο που επιχειρεί κάτι το οποίο ποτέ στο παρελθόν δε θα είχε σκεφτεί. Βιάζει και δολοφονεί τη νεαρή κοπέλα... Στο μικρό χρονικό διάστημα των τριών ημερών που ακολουθούν, ο νεαρός, φέρελπις δόκτωρ της νομικής και μελλοντικό στέλεχος της στρατιωτικής κυβέρνησης της χώρας, μετατρέπεται στον υπ' αριθμόν ένα ύποπτο για φόνο. Όμως για ποιον ακριβώς φόνο τον ανακρίνει η ασφάλεια; Ποιος είναι νεκρός και ποιος ζωντανός; Είναι ο δολοφόνος σίγουρος για τις πράξεις του; Πόσες φορές άραγε μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να σκοτώσει τον ίδιο άνθρωπο; (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Η πνευματική ανισορροπία του Ραμίρο, από την απλή σεξουαλική περιέργεια μέχρι την εντελώς μοιραία παράνοια, περιγράφονται με αξιοθαύμαστη διαύγεια. Χωρίς ούτε μία περιττή λέξη και χωρίς ποτέ να καταφεύγει στην εύκολη δραματοποίηση του πάθους, η Φλογισμένη σελήνη του Τζιαρντινέλι αποτελεί ένα κορυφαίο δείγμα αφηγηματικής τέχνης. (Brad Hooper, BOOKLIST)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLUNA CALIENTE
ISBN139789607073471
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
ΣειράNIGRA
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1998
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
ΕπιμέλειαΑΛΙΒΕΡΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΑΡΝΤΙΝΕΛΙ ΜΕΜΠΟ
Κωδικός Πολιτείας3130-0046
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Nickbal, dsapo094

Κριτικές για το προϊόν

[09/07/2021] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα διαμάντι της ισπανόφωνης λογοτεχνίας. Μικρό σε έκταση (130 σελίδες) αλλά μέγιστο σε ουσία. Γραφή μεστή, λιτή αλλά άκρως περιεκτική σε παίρνει σε ένα σκοτεινό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ντοστογιεφσκικού μεγέθους κείμενο γραμμένο με το ιδιαίτερο και πολύ προσωπικο, καθηλωτικό στιλ του συγγραφέα. Η απόδοση στα ελληνικά πολύ καλή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ
HARNER MICHAEL
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS