Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΙΛΙ

ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΙΛΙ

AZOCAR PABLO
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0072




Παρουσίαση

«Έπαιρνα κάτι μοναδικούς ύπνους τα μεσημέρια στα πάρκα, την έπεφτα σ' όποια μαθήτρια ή καλόγρια περνούσε από μπροστά μου, έτρωγα θαλασσινά στην αγορά, έπαιζα μπάλα με τους γείτονές μου, δοκίμαζα γκριμάτσες στις βιτρίνες, κολυμπούσα στο δημοτικό κολυμβητήριο, είχα γίνει θαμώνας του τσίρκου και φίλος του νορμανδικού κινηματογράφου, έκλεβα λουλούδια απ' τα νεκροταφεία, πετούσα χαρταετό και προσκαλούσα διάφορα κορίτσια να γνωρίσουν το φτωχικό μου και το περιεχόμενό του.»

«Το υπερβολικό φιλί», βιβλίο «καλτ» για τη χιλιανή νεολαία της περασμένης δεκαετίας, αφορά στη γενιά της κρίσης, που γεννήθηκε μέσα στην καταπίεση και έχει συνειδητοποιήσει πως έξω ζει ένας κόσμος, που γυρεύει μια ταυτότητα μέσα από την ξέφρενη αναζήτηση του έρωτα, του απλού, αληθινού έρωτα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το μυθιστόρημά του αφορά μια γενιά που «φτάνει στο χορό όταν οι μουσικοί έχουν πια φύγει». Σε αντίθεση με τους προηγούμενους (γενιά του '60), που άρχισαν να ονειροπολούν μέσα -και χάρη- στην επανάσταση, η δική του γενιά κλήθηκε να ανδρωθεί μέσα σ' ένα καθεστώς συσκότισης και εγκλεισμού. Ως εκ τούτου, μιλάμε για νέους «υποχρεωτικά μελαγχολικούς, που έμαθαν να ζουν σε κατεχόμενα εδάφη».
«Το υπερβολικό φιλί » -μυθιστόρημα ατμόσφαιρας- εντάσσεται στην κατηγορία των ποιητικών πεζών, όπου η ποίηση έχει να κάνει με αυτή τη στάση ζωής που ωθεί τους νέους στην αναζήτηση «απόλυτων αξιών, οριακών εντάσεων και ακραίων κινδύνων». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNATALIA
ISBN139789607073754
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2002
Αριθμός σελίδων128
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΣΕΡΕΤΗ ΤΖΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΣΟΚΑΡ ΠΑΜΠΛΟ
Κωδικός Πολιτείας3130-0072
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΟΓΚΟΣΤ
NORTH CLAIRE (CATHERINE WEBB)
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS