Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

5 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

5 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

IGORT TUVERI
Κωδ. Πολιτείας: 0620-0048




Παρουσίαση

"Έξοχο σχέδιο, αριστοτεχνικός ρυθμός -κάθε σελίδα είναι μελετημένη έως την τελευταία της λεπτομέρεια - κλασσικό. Ο Igort κατορθώνει να δει τον κόσμο με τη σοφία του χειροτέχνη και την ευαισθησία του καλλιτέχνη". (Seth)

"Παράξενο, σκοτεινό και κινηματογραφικό... Ο Igort είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιταλούς σχεδιαστές, και το "5 είναι το ιδανικό νούμερο" είναι, μέχρι σήμερα, το πιο φιλόδοξο έργο του". (Adrian Tomine)

"Μ' αρέσουν οι ταινίες του Melville και τα κόμικς του Ι Igort. Συνεπώς μ' αρέσει το "5": μια ιδανική ιστορία για ένα ιδανικό νούμερο". (David B.)

"Πρωταγωνιστής στο "5" είναι η Νάπολη. Και για τη Νάπολη το "5" είναι ό,τι το Amarcord για το Ρίμινι. Τι να πω; Είναι ένα απ' αυτά τα καταραμένα βιβλία που θα 'θελα να είχα κάνει εγώ". (Baru)

"Θυμάμαι μια μέρα στο Τόκιο, ο Igort μου διηγόταν πως είχε βρει πρόσβαση στο story board της ταινίας πάνω στη μάχη του Στάλινγκραντ που ο Sergio Leone δεν κατάφερε ποτέ να γυρίσει. Η περιγραφή του ήταν τόσο εντυπωσιακή... Αυτή έρχεται στο μυαλό μου όταν θαυμάζω το ευφυές μοντάζ του "5" και την εκλεπτυσμένη χρήση του φωτός έτσι όπως βγαίνει από τη γαλαζωπή διχρωμία. Ένα μεγάλο έργο από ένα καλλιτέχνη αξιοσημείωτης ωριμότητας, ένα βιβλίο που ξέρει να κινείται στα όρια του μυθιστορήματος, του κινηματογράφου και των κόμικς". (Loustal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλος5 E IL NUMERO PERFETTO
ISBN139789607096319
ΕκδότηςΒΑΒΕΛ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2003
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις30x24
ΜετάφρασηΤΣΙΡΟΥ Ε.
ΕπιμέλειαΛΟΡΟΥΣΟ ΜΑΡΖΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΓΚΟΡ ΤΙΒΕΡΙ
Κωδικός Πολιτείας0620-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CARL BARKS, ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45
ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΕΒΤΙΤΣ
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS