Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ)

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

+
-
DENNING MELITA, PHILLIPS OSBORNE
Κωδ. Πολιτείας: 2370-0074
Τιμή Έκδοσης
€17.20
Τιμή Πολιτείας
€12.04
(-30%)
Κερδίζετε €5.16


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτό το βιβλίο ασχολείται με την Αστρική Προβολή, η οποία συχνά - με μεγαλύτερη ακρίβεια - αποκαλείται Εκτός Σώματος Εμπειρία. Με τον καθένα από τους όρους αυτούς εννοούμε την κατάσταση κατά την οποία το σώμα είναι παθητικό, σαν να κοιμάται, ενώ το συνειδητό μυαλό είναι σε εγρήγορση σχετικά με ό,τι συμβαίνει, αλλά από μια άποψη διαφορετική απ' αυτήν του φυσικού σώματος.
Το βιβλίο αυτό σας λέει ακόμη το πώς να πετύχετε αυτού του είδους την εμπειρία ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Είναι πολύ πιθανό να έχετε γνωρίσει κάποιον που να θυμάται ότι είχε μια τέτοια εμπειρία, τουλάχιστο μια φορά, ή ίσως και Περισσότερες στη ζωή του. Ίσως να είχατε κι εσείς οι ίδιοι μια τέτοια εμπειρία, χωρίς να ξέρατε πως σας συνέβη. Πολλοί άνθρωποι είναι σχεδόν σίγουροι ότι είχαν μια εμπειρία τέτοιου είδους, αλλά δεν μπορούν να είναι απόλυτα σίγουροι επειδή η ανάμνησή της αναμιγνύεται με περιστατικά από όνειρα. Για πολλούς ανθρώπους, ωστόσο, μια καθοριστική εκτός σώματος εμπειρία έχει συμβεί αρκετά αυθόρμητα και φυσικά επειδή η εκτός σώματος εμπειρία είναι ένα απόλυτα φυσικό πράγμα και μπορεί να συμβεί σε όλους. [...] (Από την έκδοση)

« Έστω κι αν η ψυχολογία ή ακόμη και η παραψυχολογία είχαν αποτύχει στις προσπάθειές τους να κατανοήσουν τις εκτός σώματος εμπειρίες, σημαντική αποκρυφιστική σοφία έχει αφιερωθεί στο θέμα αυτό. Οι Ντέννινγκ και Φίλλιπς έχουν κάνει αξιοσημείωτο έργο συνοψίζοντας και κωδικοποιώντας τόσο τις παραδοσιακές, όσο και τις απόκρυφες διδασκαλίες πάνω στην εμπειρία αυτή. Το απολαυστικό κι ευκολοδιάβαστο κείμενο με τις οδηγίες τους για υποκίνηση εκτός σώματος ταξιδιών θα ωφελήσει όλους όσους ειλικρινά ενδιαφέρονται να βιώσουν την αστρική προβολή.» (Φρ. Σκοτ-Ρόγκο)
« Οι προοδευτικές σειρές ασκήσεων που οδηγούν στην συνειδητή ή θελημένη αστρική προβολή είναι ξεκάθαρες κι αποτελεσματικές, σχεδιασμένες όχι για επίδειξη, αλλά για θετικά, πρακτικά αποτελέσματα. Ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν καμία εμπειρία στις μαγικές τεχνικές θα ωφεληθούν αφάνταστα απ' αυτό το σύστημα.» (Ντόναλτν Τάυζον)
«Ακόμη και σήμερα, -σ' αυτή την εποχή της πιο γενικευμένης συνειδητοποίησης των μεταφυσικών επιστημών- τίποτα δε βάζει σε πειρασμό περισσότερο, τόσο τον απλό άνθρωπο όσο και τον ειδικό, από τη γνώση της αστρικής προβολής. Οι Ντέννινγκ και Φίλλιπς δημιούργησαν ένα έργο με το οποίο ο καθένας μπορεί συνειδητά ν' αναπτύξει αυτή την ικανότητα. Η βήμα-βήμα προσέγγιση χρησιμεύει στην εκμηδένιση των φόβων κι ανταμείβει τις προσπάθειες. Στο βιβλίο αυτό υπάρχει το καθετί που αφυπνίζει κι αναπτύσει την ικανότητα, το καθετί που χρειάζεται για να ενισχυθεί η τέχνη της ζωής, μεσ' από τη χρήση αυτής της ικανότητας. Τίποτα δεν έχει μείνει που να μην ειπωθεί!» (Τοντ Άντριους)

Περιεχόμενα

Η Τέχνη της Ζωής
Εσείς και η Αστρική Προβολή
Η Αστρική Προβολή είναι κάτι φυσικό
Βλέποντα και Γνωρίζοντας
Γλυπτική της Ψυχής
Εκτός σώματος
Περιπέτεια στους Αστρικούς Κόσμους
Συμπλήρωμα
Γλωσσάριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςASTRAL PROJECTION
ISBN139789607136275
ΕκδότηςΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων238
Διαστάσεις20x14
ΜετάφρασηΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΛΙΡΡΟΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΝΙΝΓΚ ΜΕΛΙΤΑ, ΦΙΛΙΠΣ ΟΣΜΠΟΡΝ
Κωδικός Πολιτείας2370-0074
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

flamingo90, PaskAndr

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

flamingo90, PaskAndr

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ
ΠΕΡΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
€22.16 €11.08
(-50%)
Κερδίζετε €11.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS