Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

+
-
GARNER JAMES-FINN
Κωδ. Πολιτείας: 1150-0026
Τιμή Έκδοσης
€6.63
Τιμή Πολιτείας
€4.97
(-25%)
Κερδίζετε €1.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια φορά κι έναν καιρό μια δύστυχη βασιλοπούλα που τη 'λέγαν Μάπα φόρεσε τα καινούργια ρούχα που της είχε φτιάξει ένας πανούργος ράφτης, έβαλε στραβά τον κόκκινο σκούφο της και ξεκίνησε για το μεγάλο δάσος. Με το που έσπασε το γυάλινο γοβάκι της και για να αποκατασταθεί η τάξη, αναγκάστηκε να φιλήσει τον βάτραχο, αλλά αυτός αντί για πρίγκιπας της προέκυψε αρχισυντάκτης. Τι να κάνει λοιπόν κι αυτή, ανέβηκε στη φασολιά χρησιμοποιώντας για σκάλα τα μακριά μαλλιά της κι αγνάντεψε τη νεφελώδη Αθήνα. Έλεγε μάλιστα να μείνει για πάντα εκεί πάνω, αλλά τη συγκίνησε τόσο η ραπ που ακουγόταν από το μαγικό κασετόφωνο, που προσγειώθηκε στην Ιπποκράτους, μόνο και μόνο για να αποφύγει το ιστορικό κέντρο. Εκεί, βεβαίως, παρ' ολίγο να τη φάνε οι λύκοι-οδηγοί αλλά ευτυχώς την ειδοποίησαν έγκαιρα οι τρεις περιθωριοποιημένοι κατσικο-τροχονόμοι και οι τρεις εξίσου περιθωριοποιημένοι γουρουνο-πεζοί. Την ίδια στιγμή ακούστηκε μια κραυγή: "Ο ουρανός πέφτει πάνω στα κεφάλια μας!" και το αττικό νέφος σημάδεψε για τα καλά την Κοτούλα που οδηγούσε το παπί της χωρίς να φορά κράνος. Η Μάπα από καθαρά δεοντολογική δημοσιογραφική άποψη είπε να μη δώσει καμιά σημασία.
Διέσχισε λοιπόν μαγικά το κυκλοφοριακό και βρέθηκε στην οδό Βαλτετσίου και μάλιστα στον αριθμό 10. Προσωρινά της φάνηκε ότι το τσιμεντένιο σπίτι ήταν αντρικός καταυλισμός αλλά, πάνω που σκόπευε να απομακρυνθεί, βγήκε στο κατώφλι η μαμά-αρκούδα και της προσέφερε έναν χυλό με τη μορφή αμερικάνικου σατιρικού βιβλίου για την πολιτική ορθότητα. Εξαιτίας της προηγούμενης μακρόχρονης θητείας της στην πατριαρχική κοινωνία, φύσηξε και ξεφύσηξε αλλά το σπίτι δεν έπεσε. Έτσι, αφού είδε κι απόειδε, μπήκε στο τσιμεντένιο σπίτι με τους πολλούς χαμηλοστρεφείς ελπίζοντας ότι θα έρθει κάποιος κακός λύκος για να τη βγάλει μαυροπρόσωπη. Η γνωριμία της με τον Κουτσοκαλιγέρη της επεφύλαξε ένα τόσο δυνατό σοκ, που σήμερα αισθάνεται την ανάγκη να συγγράψει ένα πόνημα για τον "Κύκλο των Καταραμένων Εκδοτών". [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος της μεταφράστριας
Πρόλογος του συγγραφέα
Η Κοκκινοσκουφίτσα
Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα
Τα τρία γουρουνάκια
Ο Κουτσοκαλιγέρης
Τα τρία αχώριστα αγριοκάτσικα Γκραφφ
Η Μάπα
Η Σταχτοπούτα
Η Χρυσομαλλούσα
Η Χιονάτη
Η Κοτούλα
Ο πρίγκιπας βάτραχος
Ο Τζακ κι η φασολιά
Το μαγικό κασετόφωνο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPOLITICALLY CORECT BEDTIME STORIES
ISBN139789607140685
ΕκδότηςΔΙΑΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1995
Αριθμός σελίδων138
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΛΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΑΡΝΕΡ ΤΖΕΙΜΣ-ΦΙΝ
Κωδικός Πολιτείας1150-0026
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimigo, maria_D

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΘΕΣΜΟΙ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΘΑΝΑΣΗΣ [Καθηγητής]
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΠΕΡΙΚΛΗΣ
SHAKESPEARE WILLIAM
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS