Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ

ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ

KERR PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 3100-0050




Παρουσίαση

Στην Αγία Πετρούπολη (πρώην Λένινγκραντ) δολοφονείται ο πιο διάσημος δημοσιογράφος της Ρωσίας. Τη διαλεύκανση του εγκλήματος αναλαμβάνει ο Γκρούσκο, επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος, αφού όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έργο της Μαφίας. Ποιας Μαφίας όμως; Των Ουκρανών, των Γεωργιανών ή των Αζέρων; Γιατί την πόλη λυμαίνονται μαφιόζοι από όλες τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες. Και τι ακριβώς είχε ανακαλύψει ο δημοσιογράφος Μιλιούκιν αλλά δεν πρόλαβε να φέρει στο φως;
Ο συγγραφέας -που έλαβε προσωπικά μέρος σε επιχειρήσεις εναντίον της Μαφίας- ιχνηλατεί εδώ έναν κύκλο αίματος που χάνεται στα βάθη των αιώνων, ενώ ταυτόχρονα σκιαγραφεί το πρόσωπο της Ρωσίας. Το έργο, με απόηχους από τον Ντοστογιέφσκι και τον Πούσκιν, τον Παστερνάκ και τον Μπουλγκάκωφ, αποτελεί ταυτόχρονα και έμμεση λογοτεχνική ξενάγηση σε μια από τις πιο παράξενες και όμορφες πόλεις της Ευρώπης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Σπαραχτικό... Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο δεν μιλάει μόνο για το έγκλημα και την τιμωρία.» (The Literary Review)
«Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του βιβλίου είναι η ζοφερή απεικόνιση της απεγνωσμένης προσπάθειας της Ρωσίας να αντισταθεί στο έγκλημα, τον χρηματισμό και τη διαφθορά.» (The New York Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDEAD MEAT
ISBN139789607169395
ΕκδότηςΟΛΚΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΡ ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας3100-0050
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kanchron, lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2015] artech.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Η ιστορία είναι υπέροχη και το στήσιμο των χαρακτήρων μοναδικό! Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το Φίλιπ Κερρ! Η μετάφραση επίσης είναι εξαιρετική! Αυτό που δεν είναι τόσο καλό είναι η επιμέλεια: υπάρχουν λέξεις με διαφορετική ορθογραφία στην ίδια παράγραφο, χαμένα διαστήματα και αλλαγές γραμμών, εισαγωγικά που ανοίγουν, αλλά δεν κλείνουν ποτέ, υποδιαστολές όπου νά 'ναι, καμία προσοχή στα ερωτηματικά «που», στις εγκλητικές λέξεις κ.ά. Πραγματικά είναι κρίμα, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις περισσότερο από ένα αστεράκι, γιατί το ίδιο το έργο είναι πάρα, μα πάρα πολύ ωραίο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS