Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ

ALLENDE ISABEL
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0004




Παρουσίαση

Ο πρωταγωνιστής αυτού του επικού και ταυτόχρονα προσωπικού μυθιστορήματος, ο Γκρέγκορυ Ρηβς, είναι ένας αυτοδημιούργητος «Γκρίνγκο», που ζει μέσα στον κόσμο των λατινοαμερικάνων μεταναστών στην Καλιφόρνια κι ενσωματώνει πολλά από τα ελαττώματα και τις αρετές της κοινωνίας μας στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Στις εξαιρετικές σελίδες αυτού του βιβλίου, όπου η Ιζαμπέλ Αλιέντε οικοδομεί αρμονικά ένα έργο με μεγάλη θεματική ένταση, ο αναγνώστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα συναισθήματα των περιθωριακών της κοινωνίας και των ρατσιστών, με το πάθος της πολιτικής δράσης, με τις αντιθέσεις ανάμεσα στην αφθονία και στη φτώχεια, με την τρομερή πραγματικότητα του πολέμου στο Βιετνάμ, με την εμπειρία της εξέλιξης της οικογένειας, με την αδιάκοπη αναζήτηση και βίωση του έρωτα - μια πορεία που τελικά οδηγεί τον Γκρέγκορυ Ρηβς στο δικό του «Επουράνιο σχέδιο» κάτι που είχε διαισθανθεί από τα παιδικά του χρόνια, τότε που μιλούσε γι’ αυτό ο πατέρας του στα κηρύγματά του. Αυτό το πέμπτο βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε είναι άλλη μια από τις μεγάλες λογοτεχνικές της δημιουργίες, που ύστερα από μια εξαιρετικά ευρηματική αρχή θα κρατήσει αδιάπτωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το αποκαλυπτικό όσο και εντυπωσιακό τέλος. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςEL PLAN INFINITO
ISBN139789607213419
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων496
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΑΡΑΧΑΣ ΚΛΑΙΤΗ
ΕπιμέλειαΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΛΙΕΝΤΕ ΙΖΑΜΠΕΛ
Κωδικός Πολιτείας4590-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[12/04/2018] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετικά καλογραμμένο μυθιστόρημα, που δεν σε κουράζει καθόλου.Το διαβάζεις με αμείωτο ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
KOSTOLANY ANDRE
€19.00 €8.55
(-55%)
Κερδίζετε €10.45
Ο βασιλιάς με τα κίτρινα
CHAMBERS W. ROBERT
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS