Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ - ΑΠΛΕΣ ΕΥΓΕΥΣΤΕΣ κ ΘΡΕΠΤΙ

ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0038
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€11.10
(-50%)
Κερδίζετε €11.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η σωστή διατροφή για να διατηρήσουμε γερή την καρδιά μας και να απομακρύνουμε τον κίνδυνο προσβολής από την στεφανιαία νόσο δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Απλές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Το βιβλίο αυτό προσφέρει επιλογή προσεκτικά σχεδιασμένων συνταγών που ανοίγουν την όρεξη χωρίς να χάνουν σε γεύση ή να στερούν σε απόλαυση της τροφής. Στις έξι ενότητες του βιβλίου θα βρείτε νόστιμα ορεκτικά και σούπες, υπέροχα πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, ελαφριά γεύματα με κρέας και πουλερικά, χορτοφαγικά κύρια πιάτα πλούσια σε ίνες και άρωμα, χορταστικές σαλάτες και συνοδευτικά πιάτα, και απολαυστικά πιάτα με λίγες θερμίδες. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από πίνακα θρεπτικής αξιάς ώστε να ελέγχετε σε αριθμούς τι τρώτε.
Η περιεκτική εισαγωγή του βιβλίου εξηγεί λεπτομερώς πως να κάνετε απλές και αποτελεσματικές αλλαγές στην δίαιτά σας. Θα βρείτε πρακτικές συμβουλές για τις τεχνικές υγιεινής μαγειρικής, για να προγραμματίζετε τα γεύματά σας ώστε να προσλαμβάνετε όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, με περισσότερη άσκηση, έλεγχο του στρες και περιορισμό του αλκόολ. Ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές και δοκιμάστε ανεπιφύλακτα τις συνταγές του βιβλίου «Νόστιμες Συνταγές για Γερή Καρδιά». Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε και να εμπλουτήσετε τη διατροφή σας, και να χαρείτε μια ζωή γεμάτη υγιεινές γευστικές απολαύσεις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607220479
ΕκδότηςΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις30x24
ΜετάφρασηΕΞΑΡΧΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Κωδικός Πολιτείας4160-0038
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
€33.95 €15.28
(-55%)
Κερδίζετε €18.67
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΙΟΛΦ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS