Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

ΚΟΜΦΟΡΤ ΑΛΕΞ
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0125




Παρουσίαση

Ευφάνταστο και ευρηματικό, ψυχαγωγικό και χωρίς αναστολές το βιβλίο Η Χαρά του Σεξ παραμένει ένα αξεπέραστο εγχειρίδιο για το σεξ και την ερωτική πράξη. Όταν πρωτοεκδόθηκε, το 1972, έγινε μπεστ σέλλερ. Το βιβλίο είναι μοναδικό ως προς το εύρος των θεμάτων τα οποία θίγει με τρόπο καθοδηγητικό, πρακτικό, πνευματώδη, με λεπτομερείς περιγραφές και με τη σιγουριά που αποπνέει η αυθεντία του συγγραφέα. Ο πληθωρικός συνδυασμός κειμένου και εικόνας έκανε τις πωλήσεις του βιβλίου να ξεπεράσουν τα οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η νέα έκδοση κυκλοφορεί σε πρακτικό μέγεθος τσέπης πλήρως αναθεωρημένη και συμπληρωμένη για να προσφέρει τη Χαρά του Σεξ στις νεότερες γενιές.
Ο Δρ. Κόμφορτ καλύπτει όλο το φάσμα των θεμάτων γύρω από το σεξ με αφοπλιστικό, ανάλαφρο αλλά και πληρέστατα ενημερωτικό τρόπο. Πρόκειται για το πρώτο πραγματικά πληροφοριακό βιβλίο για ενηλίκους. Η Χαρά του Σεξ απαντά σε όλες τις ανησυχίες σχετικά με το σεξ και την υγεία, και καθοδηγεί για μία υπεύθυνη στάση εμπρός στους κινδύνους που προέρχονται από το Έητζ, προτάσσοντας τη σημασία μιας χαλαρής και χαρούμενης σεξουαλικής στάσης στην ενήλικη ζωή.
Η Χαρά του Σεξ απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν πιο πλούσια και συναρπαστική την ερωτική τους ζωή. Οι υπέροχες εικονογραφήσεις του βιβλίου αιχμαλωτίζουν με απόλυτη ειλικρίνεια και με κάθε λεπτομέρεια την οικειότητα που αναπτύσσεται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ταυτοχρόνως κλασικό βιβλίο.
Ο Δρ. Άλεξ Κόμφορτ ήταν μία από τις αυθεντίες παγκοσμίως στον τομέα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και ένας από τους πιο εύστροφους συγγραφείς του 20ού αιώνα. Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσα από τα ανυπόκριτα και πνευματώδη γραπτά του για την αγάπη και τον έρωτα, και ήταν αυτός που επινόησε το μοντέρνο εγχειρίδιο για το σεξ. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Το μοναδικό βιβλίο για το σεξ που πρέπει να έχετε". (Sunday Times)
"Ένα αξεπέραστο κλασικό βιβλίο για όποιον θέλει να μάθει τα πάντα για το σεξ". (Sunday Telegraph)
"Ευφυές, ευφάνταστο και πλήρως απελευθερωμένο από παρωχημένες ηθικολογίες". (Time)
"Ένα έξυπνο εγχειρίδιο για το σεξ, σοβαρό αλλά όχι σοβαροφανές". (Ντέσμοντ Μόρρις)
"Ο Κόμφορτ ποτέ δεν απομακρύνθηκε από την αρχική του πρόθεση να ενθαρρύνει τον κόσμο να προσφέρει και να δέχεται ευχαρίστηση. Η Χαρά του Σεξ έχει πολλά να δώσει σήμερα, όπως και το 1972. Χαλαρώστε και απολαύστε το". (Κλαίρ Ρέινερ)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Σύγχρονες αντιλήψεις
Οι συνέπειες του Έητζ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Ευρετήριο

Επιμέλεια έκδοσης: Αναστασιάδου Βίκη, Παπαγεωργίου Αγγελική
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE JOY OF SEX
ISBN139789607220592
ΕκδότηςΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων226
Διαστάσεις20x10
ΠρόλογοςΚΟΜΦΟΡΤ ΑΛΕΞ
ΜετάφρασηΜΠΟΥΖΑΛΗ ΛΗΔΑ
ΕπιμέλειαΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΒΙΚΗ
ΕικονογράφησηΡΕΥΝΣ ΤΖΩΝ
Κωδικός Πολιτείας4160-0125
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Με λένε κόκκινο
PAMUK ORHAN (NOBEL 2006)
€21.90 €10.95
(-50%)
Κερδίζετε €10.95
Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS