Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

ΦΑΙΝΕΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3858-0004




Παρουσίαση

Η νεαρή Κατερίνα ξυπνά από το κώμα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα της διάγνωσης του σακχαρώδους διαβήτη. Προσπαθεί, με τη βοήθεια της νοσοκομειακής ομάδας φροντίδας του διαβήτη, να αντιληφθεί τους μηχανισμούς της νόσου και να εφαρμόσει τις εκπαιδευτικές οδηγίες που αφορούν στη μέτρηση της γλυκόζης στο αίμα, στη θεραπεία με ινσουλίνη, στη διατροφή και στην άσκηση.
Την εκπαίδευση και τις απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματά της, όπως της αποφυγής των επιπλοκών, των μορφών του διαβήτη, της μητρότητας και των επαγγελματικών της προοπτικών, συμπληρώνουν ο τελειόφοιτος της ιατρικής φίλος της, ο γενικός της ιατρός και η ψυχολόγος. Με την εξέλιξη της ιστορίας αναδεικνύονται ο σημαντικός ρόλος της οικογένειας, του σχολείου και του κοινωνικού της περιβάλλοντος.
Η χρήση διηγηματικής γραφής, που συνδυάζει τις σημαντικές πλευρές της αντιμετώπισης του σακχαρώδους διαβήτη με την πλοκή ενός διηγήματος, καθιστά την ανάγνωση ευχάριστη χωρίς να αποστερεί τις απαραίτητες ιατρικές και νοσηλευτικές πληροφορίες ή να μειώνει την επιστημονική τους διάσταση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607231291
ΕκδότηςΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2017
Αριθμός σελίδων112
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
Κωδικός Πολιτείας3858-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS